Acest eveniment a avut loc in data de 13 May 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 13 mai 2013, de la ora 18:00, trupa Dekadens va concerta în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Dekadens  a pornit în 2006 ca proiect muzical al lui Janin Pasniciuc (ex  AB4) şi se prezintă ca o idee nouă, un stil nemaiabordat până atunci de el, o combinaţie de punk, electro şi indie.

După un prim album, „Kill &Tell”, muzica celor de la Dekadens a început să se audă din ce în ce mai des în cluburi, la festivaluri ca B’ESTFEST şi Stufstock, reuşind să susţină concerte şi în Canada, Statele Unite sau Macedonia.

Componenţa actuală a Dekadens este Andreea Lupescz (voce), Janin Pasniciuc (chitară, samplere) şi Augustin Nicolae (bass) – The Amsterdams.

Aceasta este cea de-a cincea ediţie a GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, până acum participând Viţa de VieIrina Sârbu & Marius Mihalache BandJazzybirds,  East Roots şi Grimus.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii “Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.