Acest eveniment a avut loc in data de 22 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 22 aprilie 2013, de la ora 18:00, trupa East Roots va concerta în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Proiectul East Roots a fost lansat în 2010 şi are un stil muzical ce combină jazz-ul, muzica clasică, dub-ul şi rockul. În anul debutului său trupa a câştigat locul III la Stufstock, iar de atunci a concertat pe scenele unor evenimente ca: Ursus Evolution TourIarmarocStreet Delivery, Free Fest. De asemenea, trupa a cântat în deschiderea unor artişti ca: Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie, Dubioza Kolektiv.

East Roots înseamnă Bogdan Filipeanu (Mistah B)- voce, Mihai Para- baterie, Laur Iftene- bas şi sitar, Lorin Ciobica- clape,
Cristian Scurtu- chitara, Adelin Dragu- percuţie/naiMC şi Sorin Nicolescu – trompetă.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii „Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.