Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jul 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 1 iulie 2013, începând cu ora 18:00, Butterflies in My Stomach vor concerta în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Butterflies in My Stomach (BiMS) este o trupă de nu-jazz, funk şi acid-jazz din România. BiMS a fost prezentată de BBC, ca fiind una dintre puţinele trupe care promovează acid-jazz-ul în România .La sfârşitul lunii august 2006, BiMS a fost selectată printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la secţiunea Electronic, în urma unui concurs iniţiat de casa de discuri Sony şi publicaţia Billboard.

Aceasta este o altă ediţie a GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, până acum participând Viţa de VieIrina Sârbu & Marius Mihalache BandJazzybirdsEast RootsGrimusDekadensAlternosfera, ZOB,  Moonlight Breakfast şi Les Elephants Bizarres.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii “Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.