Acest eveniment a avut loc in data de 22 Jul 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 22 iulie 2013, începând cu ora 18:00, Electric Brother ca susţine primul concert acustic din carieră în Energiea din Bucureşti, în cadrul GuerriLIVE Acoustic Session. Evenimentul va fi transmis în direct la Radio Guerrilla şi pe pagina de Facebook a radioului în emisiunea prezentă de Bogdan Şerban.

Electric Brother este un nume sub care Cristian Ştefănescu scoate muzica aşa cum o simte: uşor electronică, mai mult acustică sau electrică, în ultima vreme, cu instrumente neobişnuite, voci şi înregistrări de prin lume, de prin natură şi orice altceva îi trece prin cap. A vrut dintotdeauna să cânte la chitară, iar primele piese au fost compuse prin 1993. Electric Brother compune muzică şi pentru filme.

Aceasta este o altă ediţie a GuerriLIVE Acoustic Session ce are loc în Energiea, până acum participând Viţa de VieIrina Sârbu & Marius Mihalache BandJazzybirdsEast RootsGrimusDekadensAlternosfera, ZOB,  Moonlight BreakfastLes Elephants BizarresButterflies in My StomachNightlosers şi Coma.

Accesul la  GuerriLIVE Acoustic Session se face pe bază de invitaţie. Acestea pot fi obţinute în urma concursurilor desfăşurate la în cadrul emisiunii „Logout Radio Guerrilla” (marţi – vineri, 17:00 – 20:00) sau pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive.