Mult aşteptata revenire a artistei Tarja Turunen în România va avea loc pe 25 ianuarie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti. Organizatorii evenimentului au anunţat două trupe care vor evolua în deschiderea concertului. Astfel, Tarja Turunen vine la pachet cu o cantitate dublă de heavy metal italian, prin trupele Scala Mercalli şi Sylpheed.

Află mai multe despre concertul Tarjei Turunen!

Scala Mercalli au luat fiinţa în Italia în 1992. Trupa a avut parte de critici foarte bune pentru albumele lor, atât în Europa, cât şi în America de Sud. De-a lungul timpului, formaţia a cântat pe aceeaşi scenă cu Extrema, Rain, Lacuna Coil, Shaaman şi Blaze.

Cea de-a doua formaţie care va deschide evenimentul de la Bucureşti este trupa italiană de heavy metal Sylpheed, înfiinţată în anul 2007. După ce au cucerit Suedia, membrii Sylpheed îşi doresc că muzică lor să fie ascultată în întreagă Europa şi în America.

Ilenia, solista trupei Sylpheed reuşeşte să se remarce la fiecare apariţie prin modul unic în care îmbine sunetele suave cu sunetele dure. Despre prestaţia incendiară a trupei pe scenă, revistă Hollywood Music Magazine spunea: „Sylpheed sunt una din puţinele trupe care au că frontman o femeie cu un imens talent care a reuşit să îşi găsească un stil propriu”.

Bilete Tarja Turunen

Biletele pentru Tarja Turunen pot fi achiziţionate la următoarele preţuri:

Categoria 1: 195 lei
Categoria 2: 145 lei
Categoria 3: 115 lei
Categoria 4: 95 lei
Categoria 5: 75 lei
bilet Concert Tarja Turunen la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Concertul organizat de Phoenix Entertainment face parte din turneul „What Lies Beneath – The Final Tour 2012„. La finalizare turneului, Tarja şi trupa ei vor luă o pauză de cinci ani, perioadă în care fiecare se va ocupa de diverse proiecte personale.

Foto: www.myspace.com