Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jan 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .


Miercuri, 25 ianuarie 2012, de la ora 201:00, Tarja Turunen va concerta la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Evenimentul face parte din turneul final de promovare a celui mai recent album al artistei, „What Lies Beneath„. Concertul va fi deschis de recitalurile trupelor Scala Mercalli şi Sylpheed.

Află care sunt regulile de acces pentru concertul Tarja Turunen!

Finlandeza Tarja Turunen este recunoscută nu doar pentru vocea ei specială, ci şi pentru talentul de compozitoare şi pianistă. Tarja a cunoscut succesul alături de colegii din trupa de metal simfonic, Nightwish.

După 2005, când a părăsit trupa, a lucrat la cariera ei solo şi foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicală a metalului internaţional. Artista a lansat 3 albume solo, toate primind discuri de aur şi platină în mai multe ţări europene. „What Lies Beneath„, a fost lansat în 2010 şi este primul material discografic la realizarea căruia Tarja şi-a adus aportul la fiecare piesă.

Bilete Tarja Turunen

Biletele pentru Tarja Turunen vor fi disponibile în reţeaua Eventim.ro la următoarele preţuri:

Categoria 1: 195 lei
Categoria 2: 145 lei
Categoria 3: 115 lei
Categoria 4: 95 lei
Categoria 5: 75 lei
bilet Tarja Turunen va concerta în ianuarie 2012 la Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

What Lies Beneath Final Tour” este ultimul turneu de promovare al albumului omonim al Tarjei. La finele acestuia artista şi colegii săi de scenă vor lua o pauză de 5 ani.