Cu puţin înainte de concertul din Bucureşti, vestea destrămării trupei LMFAO ridica semne de întrebare cu privire la prestaţia americanilor. Lucrurile au fost însă lămurite, concertul LMFAO a fost de fapt un concert Redfoo & Party Rock Crew, pentru că în urmă cu ceva vreme Skyblu a decis să urmeze un alt drum, iar pe 4 octombrie 2012, Arenele Romane au avut parte de cel mai colorat concert de până acum. 

Concertul a fost deschis de artista de origine turcă Piny Fox, care din păcate a cântat doar 15 minute, prea puţin pentru a ne putea bucura de muzica ei şi pentru a ne da seama dacă vrem mai mult sau nu. Partea bună este că am ascultat „Snow White„, cea mai cunoscută piesă a ei şi am fost plăcut impresionaţi de ce am auzit. Înaintea momentului mult aşteptat al serii, publicul a fost încălzit de DJ Karoo de la Radio Zu.

Confetti, baloane, zebre gonflabile şi multă şampanie

Era puţin trecut de ora 22:30 când, pe ritmuri de tobe, Redfoo şi trupa sa au urcat pe scenă şi spre deliciul celor prezenţi nebunia LMFAO s-a dezlănţuit. A durat puţin peste o oră, timp în care pe lângă show-ul trupei, publicul a mai avut ocazia să se joace cu baloane, zebre, palmieri, peşti şi multe alte animale gonflabile care le erau aruncate de pe scenă. De mare efect au fost şi turnurile de conffeti care au explodat de câteva ori în timpul concertului.

Pe lângă melodiile hiper-cunoscute ca „Sexy and I Know It” sau „Party Rock Anthem„, Redfoo a mai cântat şi melodii ca „Get Crazy„, „Sorry for Party Rocking„, „One Day„, „Put that ass to work” sau „I’m in Miami Bitch„. Am apreciat faptul că, pe lângă sintetizatoare şi calculatoare, trupa a folosit şi câteva instrumente convenţionale: o chitară electrică ale cărei riffuri au reuşit să ne impresioneze şi tobe care au dat amploare întregului concert.

Surprizele pentru fani au fost multe, pe piesa „Champagne Showers” publicul din primele rânduri a avut parte de un „duş” cu şampanie, o parte din membrii trupei stropindu-i pe fani cu şampanie. Prestaţia Party Rock Crew nu a trecut neobservată, echipa de dansatori surprinzând mereu publicul cu mişcări de dans nebuneşti şi multiple schimbări de costume, una dintre dansatoare apărând la un moment dat  pe scenă purtând tricolorul.

Vezi galeria foto a concertului LMFAO de la Bucureşti!

Spectacolul a fost intens şi cred că vorbesc în numele tuturor când spun că nici nu am simţit când a trecut timpul. Show-ul pus în scena de Redfoo şi Party Rock Crew a fost inedit, colorat, distractiv, diferit faţă de concertele hip-hop sau pop standard. A fost un concert la care lumea a dansat de la început până la final, s-a distrat şi s-a simţit, în general, foarte bine.