Alan Walker şi Marshmello vin pentru prima dată în România şi urcă pe UNTOLD Arena. Alături de aceştia, Dillon Francis, Don Diablo, Redfoo, Tujamo, Lost Frequencies, Dannic, Sunnery James & Ryan Marciano şi Sander van Doorn completează line-up-ul EDM la UNTOLD 2017, între 3 şi 6 august la Cluj-Napoca.

Cei 10 artişti completează „constelaţia” EDM cu cele 7 superstaruri anunţate deja: Armin van Buuren, Afrojack, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki.

Line-up-ul UNTOLD 2017 îi mai cuprinde şi pe: Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Väth, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase & Status (DJ Set), Dub FX, Pendulum (DJ Set) şi Sigma (DJ Set).

Marshmello este un DJ misterios care, la toate show-urile, apare pe scenă cu o mască sub formă de bezea, iar identitatea lui a rămas până acum necunoscută. Jurnaliştii internaţionali au concluzionat de multe ori că Marshmello ar putea fi de fapt Martin Garrix, Jauz sau Diplo. Însă cea mai plauzibilă idee e aceea că artistul este de fapt un DJ american pe nume Chris Comstock, alias Dotcom. În ciuda anonimatului, DJ-ul a devenit cunoscut în 2015, când a lansat primul său single, „Alone”. A avut numeroase colaborări cu Skrillex și Tiesto.

Alan Walker este un alt artist misterios care apare pe scenă cu o mască neagră, însă de această dată, identitatea lui nu este chiar atât de ascunsă. DJ-ul are 20 de ani, vine din Norvegia şi are deja la activ mai multe hituri cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube, cum ar fi „Faded” și „Never Forget You”, în colaborare cu Zara Larsson.

Dillon Francis este un DJ şi producător american de 30 de ani, atât de cunoscut pentru colaborarea sa cu DJ Snake pentru melodia „Get low”, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fast and Furious 7”. Este mereu prezent la marile festivaluri de muzică din întreaga lume.

Redfoo este component al trupei LMFAO. Artistul este un DJ, producător şi rapper american de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem” şi „I’m sexxy and i know it”. A avut colaborări cu The Black Eyed Peas şi David Guetta.

Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano şi Sander van Doorn urcă pentru prima dată în această vară pe UNTOLD Arena, iar Tujamo, Lost Frequencies şi Dannic se reîntâlnesc cu fanii din România.

Ultimele abonamente la preţ promoţional la UNTOLD 2017

Ultimele abonamente la preţul promoţional de 385 lei (plus taxe) pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. În plus, sunt disponibile bilete de o zi (200 de lei plus taxe) şi abonamente VIP (800 de lei plus taxe). Preţul final al abonamentelor va fi de 550 de lei plus taxe, a biletelor de o zi, 200 de lei plus taxe, iar a abonamentelor VIP, 1100 de lei plus taxe.

Categorie Preţ promo
Abonament general 415.8 lei (385 lei + taxe) cumpără
Abonament VIP 864 lei (800 lei + taxe) cumpără
Bilet 1 zi 216 lei (200 lei + taxe) cumpără

În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali. Prima ediţie UNTOLD a fost desemnată BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015.