Unii dintre cei mai buni DJ ai lumii, Afrojack, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki sunt primele confirmări de la UNTOLD 2017. Alte staruri internaţionale vor fi prezente pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca, între 3 şi 6 august 2017. În total, aproape 200 de artişti urmează a fi anunţaţi în perioada următoare.

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îţi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la cea de-a treia ediţie UNTOLD. Impresionaţi de atmosfera festivalului, dar şi de energia fanilor, Axwell ^ Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca.

Primele 7 stele de la UNTOLD Festival 2017

Afrojack este nerăbdător să ajungă din nou la UNTOLD. DJ-ul olandez a fost la ediţia din 2016 şi a rămas impresionat de căldura şi nebunia frumoasă a fanilor din România. A fost atât de încântat încât şi la două săptămâni după festival, a postat pe pagina lui de socializare, poze şi video-uri de la UNTOLD 2016.

Axwell ^ Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului UNTOLD. Cei doi DJ se află pe primele locuri în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

Armin van Buuren se întoarce pe aceeaşi scenă pe care în 2016 a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe DJ-ul olandez în tricoul echipei naţionale a României. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborat în public şi a salutat fanii rămaşi până aproape la 8 dimineaţa. La plecare, pe aeroport, acesta a declarat că abia aşteaptă sa-şi vadă din nou numele în line-up-ul festivalului UNTOLD 2017.

DJ-ul numărul unu al planetei, Martin Garrix se întoarce la UNTOLD. În 2016, artistul a păşit pentru prima dată în România şi a rămas impresionat de publicul şi de atmosfera UNTOLD. A promis că se va întoarce şi se ţine de promisiune.

Hardwell s-a simţit incredibil în România şi alături de fani, drept dovadă, a ales ca în timpul concertului să poarte tricoul echipei naţionale de fotbal a României cu mesajul „UNITED”.

Dimitri Vegas & Like Mike au bifat toate ediţiile festivalului UNTOLD şi vor fi prezenţi şi în 2017 pe mainstage UNTOLD ARENA. Pe locul doi în top 100 DJMAG, Dimitri Vegas & Like Mike le promit fanilor un show incredibil.

Steve Aoki vine pentru prima dată la festivalul UNTOLD, fiind mereu headliner la marile festivaluri. Steve Aoki este un DJ şi un producător de muzica electro house şi a avut colaborări cu artişti ca Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea şi Lil Jon. DJ-ul american este cunoscut şi pentru stilul său excentric, dar şi pentru pasiunea lui de a dărui torturi fanilor săi, în timpul concertelor.

A treia rundă de abonamente se pune în vânzare vineri

Începând de vineri, 27 ianuarie 2017, ora 18:00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toţi cei care vor să ia parte la experienţa UNTOLD. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 385 lei (plus taxe). În plus, vor fi disponibile biletele de o zi (200 de lei plus taxe) şi abonamentele VIP (800 de lei plus taxe). Acestea pot fi achiziţionate de toţi fanii festivalului de pe www.untold.com. Preţul final al abonamentelor va fi de 550 de lei plus taxe, a biletelor de o zi, 200 de lei plus taxe, iar a abonamentelor VIP, 1100 de lei plus taxe.

În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali. Prima ediţie UNTOLD a fost desemnată BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015.