Solomun, Sven Väth, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones şi Loco Dice sunt cele mai recente confirmări pentru festivalul UNTOLD 2017. Cei mai cunoscuţi DJ house şi techno din lume completează line-up-ul festivalului format de unii dintre cei mai buni DJ ai lumii, confirmaţi deja, Afrojack, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki.

Cei şase DJ sunt primele nume importante care vor urca pe scena Galaxy a festivalului UNTOLD, situată în Sala Polivalentă. Alte nume importante a genurilor live acts, drum & bass şi house, care vor urca pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august, vor fi anunţate în curând.

Chris Liebing, Loco Dice, Solomun şi Sven Väth urcă pentru prima dată pe scena Galaxy a festivalului UNTOLD, în timp ce Jamie Jones şi Dubfire se întâlnesc a doua oară cu publicul UNTOLD.

Iubitorii muzicii tehno vor avea şansa, la UNTOLD 2017, să-l asculte pe cel mai important DJ al genului, Sven Väth sau papa Sven cum îi mai spun fanii. Mult aţteptatul Solomun este cunoscut pentru felul în care redefineşte muzica house şi este foarte apreciat de fanii din România. Producătorul muzical Dubfire a făcut parte în 2000 din trupa Deep Dish, după care şi-a lansat o carieră solo. Chris Liebing aduce cu el stilul inconfundabil de a reconstrui ritmurile techno în timp real, iar Loco Dice şi Jamie Jones sunt prezenţi mereu la cele mai mari evenimente din binecunoscuta Ibiza.

Ultimele abonamente la preţ promoţional la UNTOLD 2017

Ultimele abonamente la preţul promoţional de 385 lei (plus taxe) pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. În plus, sunt disponibile bilete de o zi (200 de lei plus taxe) şi abonamente VIP (800 de lei plus taxe). Preţul final al abonamentelor va fi de 550 de lei plus taxe, a biletelor de o zi, 200 de lei plus taxe, iar a abonamentelor VIP, 1100 de lei plus taxe.

Categorie Preţ promo
Abonament general 415.8 lei (385 lei + taxe) cumpără
Abonament VIP 864 lei (800 lei + taxe) cumpără
Bilet 1 zi 216 lei (200 lei + taxe) cumpără

În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali. Prima ediţie UNTOLD a fost desemnată BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015.