Piny Fox şi DJ Karoo vor deschide primul show LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew în Romania. Artista din Turcia şi DJ-ul de la Radio Zu vor încinge atmosfera înaintea concertului de pe 4 octombrie 2012 de la Arenele Romane din Bucureşti.

Află mai multe detalii despre show-ul LMFAO!

Piny Fox este una dintre artistele cele mai cunoscute ale muzicii dance din Turcia. Ea va încânta publicul de la Arenele Romane cu un show de 30 de minute ce va conţine cele mai cunoscute piese ale sale. Din recitalul său nu va lipsi piesa „Snow White„, realizată alături de DJ-ul Mert Hakan, piesă ce a ocupat primele locuri în topurile muzicale.

Cosmin Cojocaru sau DJ Karoo încântă fanii Radio Zu în dimineţile de weekend. El va mixa la Arenele Romane în două intervale de la 19:30 la 21:30 şi de la 21:45 la 22:30 şi îi va încânta pe cei prezenţi cu stilul său plin de energie.

Program LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew

19:00 – deschiderea porţilor
19:30-21:30 – DJ Karoo
21:30-21:45 – Piny Fox
21:45-22:30 – DJ Karoo
22:30 – LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew


Reguli de acces în Arenele Romane

Accesul în zona de concert se va face începând de la ora 19:00. În Arenele Romane nu va fi permis accesul cu: camere foto/video profesionale (oricare camera foto/video cu obiectiv detaşabil este interzisă), binoclu, cutii de bere, cutii de lapte, cutii de suc, alimente, sticla, plastic, sticle de parfum, alte obiecte contondente, orice obiecte tăioase, arme, spray-uri paralizante, orice fel de materiale pirotehnice, lasere, lanterne, animale de companie, stupefiante, orice alte obiecte care pot reprezenta un pericol.

La intrare se vor face controale în genţi, rucsace, dar şi controale corporale. În plus, organizatorii anunţă că va fi permis accesul cu o pastilă de Valium şi Xanax de persoană. Ca o măsură de securitate cei de la Unilife anunţă că este interzisă fotografierea cu blitz, în cazul în care se întâmplă acest lucru aparatele foto vor fi confiscate.

Bilete LMFAO Bucureşti

Biletele pentru concertul LMFAO de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie:

Regular: 120 lei
Front Stage: 200 lei
King Suite Terasa: 600 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro.

Concertul LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew este organizat de Unilife România şi îl va aduce pentru prima oară în Capitală pe Redfoo. Deşi s-a zvonit că trupa s-a destrămat, reprezentanţii acesteia spun că cei doi membrii LMFAO se vor ocupa de proiecte personale în perioada următoare. Show-ul LMFAO va începe la ora 22:30 şi va fi o şansă pentru fanii trupei să asculte piese ca „Sexy and I Know It„, „Sorry For Party Rocking„, „Party Rock Anthem„.