Acest eveniment a avut loc in data de 4 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 4 octombrie 2012, LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul organizat de Unilife face parte din turneul de promovare al albumului „Sorry for Party Rocking”. Concertul de la Bucureşti va fi deschis de Piny Fox şi DJ Karoo.

Află care sunt regulile de acces la concertul LMFAO!

Trupa s-a înfiinţat în Los Angeles, California, în anul 2006, fiind recunoscută pentru crearea unei noi teme muzicale: „Party Rock”. Acesta este de altfel şi titlul primului album al artiştilor lansat în anul 2009.

Piesele lor pline de energie dau naştere unor show-uri live incadescente, adevărate explozii de bucurie. Cei ce au devenit fani ai trupei au anii fost răsplătiţi cu hit-uri precum: „I’m in Miami Bitch„, „Yes„, „La La La” sau „Shots” ce se regăsesc în playlist-urile petrecerilor din toata lumea şi care le-au adus o mulţime de premii şi nominalizări la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno precum şi Premiile Grammy.

Muzica lor este influenţată de artişti precum: Tupac Shakur, Run D.M.C, Wu-Tang Clan, James Brown sau Michael Jackson. Iar albumelor lor „Party Rock” şi „Sorry for Party Rocking” au fost recompensate cu nenumărate discuri de platină şi aur.

Program LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew

19:00 – deschiderea porţilor
19:30-21:30 – DJ Karoo
21:30-21:45 – Piny Fox
21:45-22:30 – DJ Karoo
22:30 – LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew


Bilete LMFAO Bucureşti

Biletele pentru concertul LMFAO de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie:

Până pe 17 septembrie 2012:
Regular: 90 lei
Front Stage: 150 lei
King Suite Terasa: 500 lei

După pe 17 septembrie 2012:
Regular: 120 lei
Front Stage: 200 lei
King Suite Terasa: 600 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro.