Anul 2017 a început în forţă pentru Andra. Lansări, un album nou, „Iubirea schimbă tot”, 3 spectacole la Sala Palatului pentru promovarea materialului şi concerte pentru românii din străinătate. De aceea, ne-am dorit foarte mult să vorbim cu artista despre această perioadă importantă din cariera sa. Cântăreaţa ne-a acordat un interviu în care ne-a dezvăluit câte puţin din experienţele sale, atât personale, cât şi profesionale.

Zâmbitoare şi plină de voie bună, Andra ne-a primit în noul său studio unde ne-a destăinuit câteva din secretele sale, dar şi ce sentimente o încearcă acum, la frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu o energie pozitivă şi cu multă naturaleţe, artista ne-a lămurit fiecare curiozitate, surprinzându-ne plăcut cu fiecare răspuns.

Am vorbit despre muzică, sentimente, trăiri, experienţe, planuri, am descoperit care este idolul ei, dar şi pe cine îşi doreşte cel mai mult să vadă live într-un concert. Ba chiar am aflat şi care este cel mai mare vis al său. Aşa că urmăriţi interviul cu Andra pentru a asculta toate aceste destăinuiri ale unui artist care cântă, zâmbeşte şi trăieşte pentru fanii săi.

Urmăreşte interviul complet cu Andra:

Redactor: Gabriel Catană
Imagine: Daniel Robert Dinu
Editor imagine: Marian Sarău

Citeşte despre: , , ,