Muzica delicată a Alexandrei Uşurelu a devenit în ultimii ani o adevărată încântare pentru publicul pasionat de muzica de calitate, care reflectă încă trăiri şi emoţii intense şi autentice. Pentru că Alexandra Uşurelu este o artistă care se bucură de aprecierea noastră, ne-am hotărât să vorbim puţin cu ea, la câteva zile după ce cântăreaţa a anunţat prelungirea turneului „Am să fiu eu casa ta”.

Alexandra ne-a invitat în studioul ei de înregistrări şi ne-a primit cu braţele deschise şi cu zâmbetul larg cu care îşi încântă mereu fanii la concerte şi care i se potriveşte atât de bine. Nu ne-a fost prea greu să ne acomodăm cu ambianţa intimă din studio, iar Alexandra ne-a răspuns la întrebări în aceeaşi notă caldă cu care ne-a obişnuit.

Am aflat de la Alexandra noutăţi despre turneu şi despre câteva piese şi colaborări pe care le-a avut în ultima perioadă, ne-a împărtăşit opinii despre ce înseamnă reuşita în muzică şi despre ce ar trebui să însemne muzica de fapt. Această întâlnire ne-a ajutat să o cunoaştem mai bine, să-i simţim energia pozitivă pe care o transmite şi cu care şi-a cucerit fanii.

Urmăreşte interviul cu Alexandra Uşurelu:

Redactor: Iulia Popa
Imagine: Daniel Robert Dinu
Editor imagine: Marian Sarău

Citeşte despre: , ,