În perioada 30 ianuarie – 27 aprilie 2017, Alexandra Uşurelu susţine primul turneu naţional, „Am să fiu eu casa ta” alături de band-ul său şi de o orchestră de cameră, în mai multe oraşe din România: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Sibiu, Piatra-Neamţ, Braşov şi Oradea.

Turneul a debutat la Bucureşti cu două concerte cu sala plină şi se va încheia odată cu spectacolul din Oradea.

Program turneu Alexadra Uşurelu – „Am să fiu eu casa ta”

Oraş Dată Locaţie
Bucureşti 30 ianuarie Teatrul Naţional Bucureşti bilete
Iaşi 14 ferbuarie Casa de Cultură a Studenților bilete
Cluj-Napoca 1 martie Casa de Cultură a Studenţilor bilete
Timişoara 11 martie Filarmonica Banatul bilete
Constanţa 6 aprilie Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" bilete
Sibiu 23 aprilie Teatrul Gong bilete
Piatra-Neamţ 25 aprilie Teatrul Tineretului bilete
Braşov 26 aprilie Sala Reduta bilete
Oradea 27 aprilie Sala Florica Ungur bilete

În cadrul primul său turneu naţional Alexandra Uşurelu, alături de trupa sa şi de Muse Orchestra, va susţine mai multe show-uri autentice, în care va interpreta atât cântece de pe albumul ce va fi lansat în toamna acestui an, dar şi piese de pe materialul său de debut „La capătul lumii”.

„Visez ca visul meu să nu se întrerupă niciodată. Visul meu a fost să cânt și îl trăiesc pe deplin acum, datorită vouă, celor care îmi ascultați muzica. Atmosfera care se creează la un concert live este ceva ce nu se poate cumpăra de la magazin și poate fi trăită doar acolo, în sala de spectacol”, a declarat artista.

Alexandra Uşurelu a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia galei „Femeia Contează”. Tânăra artistă a reuşit în scurt timp să cucerească inimile românilor cu muzica sa, care are întotdeauna un mesaj sincer şi curat. Albumul său de debut, „La capătul lumii” (2014) s-a vândul în peste 10.000 de exemplare şi a primit trei nominalizări la cea de-a treisprezecea ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România, la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

Suflet, rămâi pur”, „Mai bine în doi” şi „La capătul lumii” sunt cele mai apreciate compoziţii ale cântăreţei. De-a lungul carierei sale, artista a colaborat cu nume sonore din industria muzicală, precum: Mircea Vintilă, Vunk, Dan Byron, Narcisa Suciu, Mircea Rusu şi Bobby Stoica.

Activitatea sa artistică este îndreptată de foarte multe ori într-o direcţie umanitară. De exemplu, dragostea faţă de copii a determinat-o să lanseze în 2011 proiectul caritabil „În dar pentru copii”, dar şi să se implice în calitate de Ambasador în cauza umanitară Europa FM, „Nu eşti singur”. De asemenea, artista s-a implicat şi în campania de împădurire naţională „Plantăm fapte bune în România”, în sprijinul căreia a lansat videoclipul melodiei „Preţul corect”.

Recent, cântăreaţa a lansat o nouă melodie, „Rămâi gândul cel dintâi”, însoțit de un videoclip alături de Muse Orchestra și actorul Marius Manole.

Bilete turneu Alexandra Uşurelu – „Am să fiu eu casa ta”

Biletele pentru concertele susţinute de Alexandra Uşurelu în turneul „Am să fiu eu casa ta”, care au loc între 30 ianuarie şi 27 aprilie 2017, în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Sibiu, Piatra-Neamţ, Braşov şi Oradea, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.