UPDATE: Concertele pe care David Garrett trebuia să le susţină la Bucureşti pe 8 şi 9 iunie 2018 au fost reprogramate pentru 13 şi 14 septembrie 2018, din cauza unor probleme de sănătate ale artistului.

UPDATE: La cererea publicului, a mai fost anunţat un concert cu David Garrett şi pe 9 iunie 2018.

UPADTE: Concertul a fost confirmat pentru data de 8 iunie 2018, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 140 lei şi 650 lei.

David Garrett, celebrul violonist pionier al stilului crossover, urmează să susţină concertul „Explosive Live!”, pentru prima dată în România. Show-ul ar urma să aibă loc la Bucureşti în luna iunie a anului 2018. Mai multe detalii urmează a fi comunicate în perioada următoare.

Între timp, David Garrett ajunge la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”, pe 14 septembrie 2017, de la ora 19:30. În calitate de solist, David Garrett va interpreta la vioară, alături de Filarmonica Della Scala: „Concertul pentru vioară şi orchestră în Re Major op. 35” (Ceaikovski) şi „Simfonia a XII-a în re minor op. 112 «Anul 1917»” (Șostakovici). Spectacolul este sold out şi face parte din seria „Mari Orchestre ale Lumii”.

David Garrett este considerart unul dintre cei mai rapizi violonişti din lume, ce rupe bariera între Mozart şi Metallica. Începând cu lansarea albumului „Virtuoso” (2006), artistul a înregistrat un succes de neegalat cu genul crossover. De la acel moment, David a concertat în prezenţa a milioane de iubitori de muzică, a vândut milioane de bilete, a câştigat 23 de premii de aur şi 16 de platină în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore.

În numai câţiva ani, David Garrett a devenit unul dintre cei mai căutaţi artişti pentru concertele de pe piaţa pop/rock din întreaga lume. Turneul european, „Classic Revolution” (2015), a atras aproximativ 500.000 de spectatori. Cel mai recent turneu, „Explosive Live!”, a început în noiembrie 2016 şi se aşteaptă să depăşească succesul turneelor sale anterioare.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock sau pop precum „Purple Rain”, „They Don’t Care About Us” şi „Viva la Vida” sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi „Simfonia Nr.5” (Ludwig van Beethoven) sau „Vara” (Antonio Vivaldi), precum şi ale celor mai apreciate compoziţii ale sale ca „Furious” şi „Explosive” transmit întotdeauna spectatorilor o stare extraordinară.