Cu nicio lună rămasă până la ediţia din acest an a festivalului Peninsula, lista artiştilor ce vor urca pe scenele de la Târgu Mureş a fost îmbogăţită cu încâ o serie de muzicieni. CTC, Cedry2k, Carbon, Subscribe, Besh o droM şi Shukar Collective sunt doar o parte dintre cei a căror prezenţa la evenimentul din perioada 23-26 august 2012 a fost confirmată pe pagina de Facebook a festivalului.

Află mai multe despre Peninsula 2012!

Echipa Facem Records va fi prezentă cu la Târgu Mureş pe 25 august în formula: CTC (Deliric1, DOC, Vlad Dobrescu), Cedry2k şi Carbon. Rapperii care în ultimii ani au luat prin asalt piaţa muzicală românească vor urca pe scena Ciuc Live Music Stage.

Trupa Subscribe din Ungaria va reveni pe scena principală a Peninsula în ultima zi de festival. Subscribe are o carieră de 13 ani, timp în care trupa a reuşit să îşi consolideze poziţia printre cele mai importante formaţii ale rockului din ţara vecină.

Tot din Ungaria vin şi cei de la Besh o droM care vor concerta pe 25 august pe scena Ciuc. Trupa a cărui îmbinare de muzică tradiţională, cu influenţe din Bulgaria, Grecia, Armenia, Egipt şi România, cu jazz a reuşit să le câştige un loc în preferinţele iubitorlor de world music.

Amatori ai muzicii tradiţionale sunt şi cei de la Shukar Collective care vor concerta în ultima seară de festival pe scena Ciuc. Trupa este recunoscută pentru utilizarea ritmurilor tradiţionale ale culturii roma cu sample-uri din muzica electronică rezultând piese pline de energie şi culoare.

Nici iubitorii muzicii electronice nu au fost uitaţi în această serie de confirmări. Astfel pe scena Freedom Music Arena vor urca Beatman & Ludmilla şi Karányi pe 25 august, şi Subotage pe 26 august 2012.

Bilete şi abonamente Peninsula 2012

Biletele şi abonamentele pentru Festivalul Peninsula 2012 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Preţ Până la 1 august 2012 După 1 august 2012
Abonament: 100 lei 150 lei
Bilet pentru o zi: 40 lei 60 lei

Cumpara bilet

Cea de-a zecea ediţie a Peninsula va aduce pe scenele de lângă Mureş artişti ca Children of Bodom, ATB, Josh Gallahan, New Model Army, Netsky, Vama, N.O.H.A., Emalkay, Viţa de Vie, Zdob şi Zdub sau Şuie Paparude.