Festivalul Peninsula 2012 se îmbogăţeşte cu noi nume, astfel că pe scenele târgu-mureşene vor urca artişti precum Emalkay, Zdob şi Zdub, Travka, Irie Maffia, Vali Bărbulescu, Horace Dan D, duo-ul Gojira şi Planet H, DJ Optik, Mystery Gang, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte.

Află mai multe despre Peninsula 2012!

Martin Knowles cunoscut şi ca Emalkay este un DJ şi producător englez ce s-a făcut remarcat prin cel de-al doilea single, „When I look at you”, considerat o piesă esenţială în istoria dubstepului. Piesa este extrasă de pe albumul său de debut şi este descrisă de revista Clash ca fiind „un monstru”. Emalkay va putea fi ascultat la Peninsula în seara de 24 august la Terasă.

De dincolo de Prut vin la Târgu Mureş şi băieţii de la Zdob şi Zdub, fideli ai festivalului, ne vor încânta cu cel mai nou material discografic al lor, „Basta Mafia” lansat în acest an. Zdubii nu mai au nevoie de nici o prezentare, doar hardcore moldovenesc ce place românilor. Veţi putea asculta piese precum „Bună dimineaţa”, „DJ Vasile” sau „Bunica bate toba”, pe 23 august la scena mare a Peninsulei.

„Vreau să simt Praga” sau „Corabia nebunilor” sunt doar 2 piese ce i-au făcut celebrii pe moldovenii de la Travka. Anul acesta se împinesc 10 ani de la formarea trupei, astfel că pe 24 august băieţii de la Travka vor oferi un show pe cinste peninsularilor.

Bilete şi abonamente Peninsula 2012

Biletele şi abonamentele pentru Festivalul Peninsula 2012 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Preţ Până la 1 august 2012 După 1 august 2012
Abonament: 100 lei 150 lei
Bilet pentru o zi: 40 lei 60 lei

Cumpara bilet

Festivalul Peninsula 2012 va avea loc între 23 şi 26 august pe malul Mureşului, în vecinătatea Complexului de Weekend din Târgu Mureş. Printre artiştii care vor concerta în acest an la Festivalul Peninsula se numără Children of Bodom, New Model Army, Netsky, Dirtyphonics, ATB, Babylon Circus sau N.O.H.A..