Veteranii de la Deep Purple revin la Bucureşti la Romexpo, în Parcarea A, în cadrul turneului de promovare pentru albumul „Infinite”, pe 13 mai 2017. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul din cadrul turneului european „The Long Goodbye Tour”, deschis de către Trooper şi Monster Truck.

Completează formularul de mai jos până vineri, 12 mai 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Rainov Georgeta şi Cristiana Alexandra. Felicitări!


Înfiinţată în 1967, Deep Purple este una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de rock, care a debutat cu albumul „The Shades of Deep Purple” (1968). Muzica formaţiei cuprinde un mix de stiluri muzicale din zona rock, printre care: hard rock, heavy metal, blues rock, progressive rock şi psychedelic rock.

Până în prezent, grupul a lansat 19 materiale de studio, peste 35 de albume live şi peste 20 de compilaţii. „Smoke On The Water”, „Child In Time”, „Soldier of Fortune”, „When A Blind Man Cries” şi „Perfect Strangers” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale.

Ultimele bilete pentru concertul Deep Purple de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 130 şi 350 de lei.