Pe 4 noiembrie 2011, Sander van Doorn le promite celor ce vor fi prezenţi la Arenele Romane din Bucureşti o seară de neuitat. Cunoscut pentru prestaţiile sale live pline de energie şi culoare, Sander vine în România pentru a le prezenta fanilor cea mai recentă creaţie a sa, “ELEVE11″.

Află mai multe detalii legate de evenimentul de la Arenele Romane!

DJ-ul care ocupa poziţia a 16-a în cadrul topului DJ Mag din 2011 este recunoscut pentru stilul său muzical unic, dar şi pentru colaborările cu artişti ca Punk’d an Riff, The Killers, Robbie Wiliams sau Nadia Ali. Pe scena evenimentului organizat de Xteria, alături de Sander van Doorn vor mai mixa olandezul RADION6 şi românii Snatt & Vix şi Jetro.

http://www.youtube.com/watch?v=fmo-qkgb2u4

iConcert.ro şi Xteria te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până luni, 31 octombrie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat! Revenim cu numele câştigătorilor imediat după confirmarea acestora.

UPDATE: Câştigătorii sunt Staicu Claudia Mihaela, Urjuma Madalina Daniela şi  Linda Cristina Stefan! Felicitări!

Tragere la sorţi Sander van Doorn:

Nota: Primele doua numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte doua nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.actualites-electroniques.com