Havasi, cel mai rapid pianist al lumii va urca pe 15 noiembrie 2011 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Pianistul ce a cucerit lumea muzicală internaţională la o vârstă fragedă, aduce pe scena bucureşteană un proiect ce îi este extrem de apropiat, Symphonic Red Concert Show.

Află mai multe detalii despre concertul Havasi!

La 21 de ani Havasi era profesor de pian la Conservatorul din Budapesta, în anii ce au urmat muzica clasică părând să nu mai aibă secrete în faţa tânărului ungar. În 2007, Havasi hotărăte să acorde o importanţă extrem de mare unui proiect mai vechi, apare astfel Symphonic Red Concert Show. Spectacolul conceput de artistului ungar aduce pe scenă peste 50 de instrumentişti, 15 solişti şi un cor impresionant.

iConcert.ro şi Amphitrion te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 8 noiembrie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat! Revenim cu numele câştigătorilor imediat după confirmarea acestora!

UPDATE: Câştigătorii sunt Cristian Pop şi Andronache Cristian. Felicitări!

Tragere la sorţi Havasi

Nota: Primele doua numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte doua nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.havasi.eu