Acest eveniment a avut loc in data de 2 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 2 martie 2013, de la ora 19:00, trupa Smokie va concerta la Sala Palatului din Bucureşti alături de Alexsander Philarmonic Orchestra, sub bagheta lui Marius Hristescu. Evenimentul deschis de Riff va avea loc în luna dedicată doamnelor şi domnişoarelor şi îi va bucura pe cei prezenţi cu piesele consacrate ale binecunoscuţilor artişti.

Vezi cum a fost la show-ul Smokie de la Cluj Arena!


CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă la Smokie!

iConcert.ro şi Vreau Bilet te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 28 februarie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga invitaţia pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul vor fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorul este Antonio Brehariu! Felicitări!


Formată sub denumirea Smokie în anul 1974 în Bradford, Marea Britanie, trupa a cunoscut recunoaşterea internaţională cu lansarea celui de-al doilea album intitulat „Changing All the Time„, album pe care se regăsesc piese precum „If you think you know how to love me” sau „Don’t play your Rock’n’roll to me„, care ajung imediat pe primele locuri din topurile europene.

Cu toate că trupa a suferit de-a lungul timpului mai multe modificări în componenţă, stilul muzical a rămas inconfundabil, melodios, specific genului pop/glam-rock.

Cu o discografie ce cuprinde douăzeci de materiale, cu hituri ce au devenit nemuritoare, Smokie revin pe scena românească pentru a oferi publicului bucureştean un show exploziv ce va beneficia de un sound extraordinar pus în valoare şi de echipamentul tehnic de excepţie pregătit special. Pe lângă piesele consacrate ca: „Living next door to Alice„, „Mexican Girl„, „I’ll meet you at midnight” sau „Oh Carol„, fanii trupei vor avea şansa să asculte şi piese de pe cel mai nou material al trupei, „Take a Minute„.

Bilete Smokie la Bucureşti

Biletele pentru concertul Smokie de pe 2 martie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 250 lei  cumpără bilete
Categoria 1 220 lei cumpără bilete
Categoria 2 180 lei cumpără bilete
Categoria 3 120 lei cumpără bilete
Categoria 4 90 lei cumpără bilete

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Vreau Bilet şi online de pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.