Trupa The 1975 nu va mai fi prezentă pe scena Summer Well 2013 pe 10 august. Motivul anulării show-ului este schimbarea planurilor de turneu ale trupei, schimbare ce face imposibilă prezenţa lor la Buftea. Locul trupei în line-up-ul festivalului de la Domeniul Stirbey va fi luat de cei de la Blood Red Shoes, care ajung astfel pentru prima dată în România. Concertul The 1975 va fi reprogramat la o dată ce urmează să fie anunţată ulterior, informează organizatorii.

Află mai multe detalii despre Summer Well 2013!

Blood Red Shoes este un duo britanic de rock alternativ ce are până în prezent trei albume lansate: „Box of Secrets„(2008), „Fire like this” (2010) şi „In time to Voices” (2012). În muzica lor se regăsesc influenţe ale unor trupe precum: Pixies, Fugazi, Sonic Youth, dar şi unor artişti britanici precum Blur şi PJ Harvey, pe care ei îi numesc „eroi muzicali”.

Laura-Mary Carter şi Steven Ansell se autodefinesc ca fiind o trupă punk în atitudine, nu şi în stilul muzical, iar temele care se regăsesc în versurile trupei sunt variate, pornind de la frustrare, alienare, îndoială, confuzie, mânie, ajungând până la speranţa schimbării şi a libertăţii.

Vânzări record pentru Summer Well 2013

Organizatorii anunţă că ediţia de anul acesta a festivalului Summer Well este cea mai bine şi mai rapid vândută de până acum. Evenimentul organizat de Livada a avut un debut fulminant în 2011 cu trupe ca: Plan B, Interpol sau Noisettes. Ediţia din 2012 a început în forţă cu: Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour şi nu numai, însă vremea nefavorabilă a dus la anularea celei de-a doua zile şi implicit a show-urile unor artişti ca: The Stone Roses, The Vaccines şi Glasvegas.

Abonamentele pentru Summer Well 2013 sunt valabile pentru ambele zile ale festivalului care îi are printre invitaţi pe: Suede, The xxThe Vaccines şi The Courteeners. Abonamentele se pot cumpăra din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Abonament Preţ
16 iunie – 9 august 149 lei  cumpără abonament
10 – 11 august 169 lei la intrare

Tichetele pentru ediţia 2013 vor putea fi achiziţionate de către fanii din afara ţării şi de pe site-ul internaţional de ticketing www.seetickets.com la preţul de 32,5 Lire sterline.