Acest eveniment a avut loc in data de 11 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 10-11 august 2013, la Domeniul Ştirbey din Buftea se desfăşoară a treia ediţie a festivalului Summer Well 2013.

Line-up Summer Well 2013

10 august 2013

The xx
The Courteeners – Glasvegas
The 1975  Blood Red Shoes
AlunaGeorgeMichael Kiwanuka
Eugene McGuinness

11 august 2013

Suede
The Vaccines
Everything Everything
Spector
The Family Rain

Abonamente Summer Well 2013

Abonamentele pentru Summer Well 2013 sunt valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival. Nu se vând bilete pentru fiecare zi de festival în parte.

Abonamentele se pot cumpăra din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Abonament Preţ
15 mai – 15 iunie 129 lei cumpără abonament
16 iunie – 9 august 149 lei  cumpără abonament
10 – 11 august 169 lei la intrare

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt insoţiţi de unul dintre părinţi. Părintele insoţitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său şi al copilului la festival. Un părinte poate insoţi un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul acestuia şi doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoană cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid.

La intrarea în spaţiul festivalului – şi după validarea abonamentului – participanţii vor primi câte o brăţara care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brăţara.

Domeniul Ştirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucureşti este una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole – Ştirbei şi Bibescu – care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi, Bucharest Arena.

Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona „food court” se va extinde şi noi zone de activităţi (indoor şi outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria şi in Palatul Ştirbey.