UPDATE 24.05.2013: Concertul Suede de la Summer Well 2013 a fost confirmat oficial de organizatori.

Cea de-a treia ediţie a festivalului Summer Well va avea loc la Buftea pe 10 şi 11 august 2013. Printre artiştii care vor urca pe scena festivalului de la Domeniul Stirbey se numără Suede şi Eugene McGuinness.

Află mai multe detalii despre Summer Well 2013!

După o primă ediţie care a adunat mii de oameni în 2011 la Buftea şi o a doua ediţie la care cea de-a doua zi a fost anulată din cauza condiţiilor meteo, festivalul „ca o vacanţă” revine cu forţe proaspete în 2013. Organizatorii au anunţat astăzi prima confirmare pentru 10 august, Eugene McGuinness. Însă pe pagina oficială de Facebook, britanicii de la Suede şi-au anunţat prezenţa în a doua zi de festival, acesta fiind al doilea show în România al trupei, după cel din 2011.

RECENZIE: Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour la Summer Well 2012

Suede şi Eugene McGuinness, primele confirmări

Suede este una din trupele care s-au aflat la în prima linie a britpop-ului anilor ’90, alături de Blur, Oasis şi Pulp. În frunte cu Brett Anderson, Suede a reuşit să cucerească inimile a milioane de fani din toată lumea cu piese ca: „Trash”, „Stay Together”, „Electricity”, „The Drowners” sau „Animal Nitrate”.

Deşi a suferit modificări de componenţă şi a avut o pauză de şapte ani, Suede rămâne unul dintre cele mai importante nume ale muzicii britanice a ultimilor 20 de ani. Trupa şi-a lansat de curând cel de-al şaselea album, „Bloodsports” care a fost extrem de bine primit de criticii muzicali, dar şi de fani.

Cu mai puţină experienţă, dar cu o pasiune nelimitată pentru muzică, Eugene McGuinness va concerta la Summer Well în prima zi de festival. Londonezul şi-a lansat primul material în 2007, „The Early Learnings of Eugene McGuinness” fiind bine primit de către critici. Un an mai târziu apare primul său album, „Eugene McGuinness„. A urmat o perioadă în care a concertat în formula Eugene + the Lizards.

În 2012 să lanseze albumul „The Invitation to the Voyage” care conţine piese ca: „Lion”, „Thunderbolt”, „Shotgun” şi „Harlequinade”, care se regăsesc playlist-urile radiourilor din toată lumea.

Bilete Summer Well 2013

Abonamentele pentru Summer Well 2013 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie:

Categorie bilete Până pe 15 iunie După 16 iunie La intrare
Acces general 129 lei 149 lei 169 lei cumpără bilet

Festivalul Summer Well este organizat de echipa Livada.