Michael Kiwanuka va concerta în prima zi de Summer Well 2013 la Buftea. Artistul va concerta la Summer Well în locul celor de la AlunaGeorge ce şi-au anulat apariţiile la câteva festivaluri. Britanicul este câştigătorul BBC Sound 2012 în faţa unor muziceni ca Frank Ocean, Azealia Banks sau Skrillex şi va ajunge în premieră în ţara noastră la festivalul ce va avea loc la Domeniu Ştirbey pe 10 şi 11 august 2013.

Află mai multe detalii despre Summer Well 2013!

Michael Kiwanuka s-a lansat în urmă cu câţiva ani, surprinzând piaţa muzicală britanică şi nu numai. Şi-a început cariera alături de Chipmunk sau Bashy, iar în 2011 şi-a lansat EP-ul de debut „Tell Me A Tale„, ce a fost extrem de bine primit de presă şi iubitorii de soul.

Adesea comparat cu artişti ca: Bill Withers, Randy Newman, Van Morrison sau the Temptations, Michael Kiwanuka îşi cucereşte publicul cu sound-ul său curat, definit de critici ca fiind un „gen nou de soul veşnic”. Londonezul care în 2011 o însoţea pe Adele în turneul „Adele Live” va concerta la Buftea pe 10 august, astfel fanii vor avea ocazia să asculte live piese ca: „Home Again„, „I’m Getting Ready” sau „I’ll Get Along„.

Pe scena celei de-a treia ediţii de Summer Well vor urca printre alţii: Suede, The XX, The Vaccines, Spector, Everything Everything, Eugene McGuinness şi The Family Rain. Line-up-ul iniţial al festivalului a suferit o serie de schimbări după ce în iulie The 1975 şi-au modificat programul turneului, iar la începutul lui august The Courteeners şi AlunaGeorge au anulat o serie de apariţii din perioada următoare. Însă echipa Livada a anunţat rapid artiştii care îi vor înlocui în program: Blood Red Shoes, Glasvegas şi, respectiv, Michael Kiwanuka.

Abonamente Summer Well 2013

Abonamentele pentru Summer Well 2013 sunt valabile pentru ambele zile ale festivalului şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Abonament Preţ
16 iunie – 9 august 149 lei  cumpără abonament
10 – 11 august 169 lei la intrare

Tichetele pentru ediţia 2013 pot fi achiziţionate de către fanii din afara ţării şi de pe site-ul internaţional de ticketing www.seetickets.com la preţul de 32,5 lire sterline.