Palatul Stirbey - Concerte Palatul Stirbey - iConcert.ro

Home » Palatul Stirbey

Palatul Stirbey

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Palatul Stirbey

Concertele lunii august 2018 în România

Luna august este luna cu cele mai multe festivaluri, aşa că am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante festivaluri din ţară. Consultă agenda de mai jos şi hai cu noi la cele mai tari concerte şi festivaluri din ţară!  

Imbold Nativ la Palatul Ştirbei din Bucureşti

Între 20 şi 22 septembrie 2013, folclorul îşi face loc la oraş prin Imbold Nativ Opening Night. Timp de trei zile, Asociaţia Culturală Imbold aduce tradiţiile autentice româneşti la primul eveniment despre arte folclorice la Palatul Ştirbei din Bucureşti.  
20 Sep - 22 Sep 2013     ,

Michael Kiwanuka completează line-up-ul Summer Well 2013

Michael Kiwanuka va concerta în prima zi de Summer Well 2013 la Buftea. Artistul va concerta la Summer Well în locul celor de la AlunaGeorge ce şi-au anulat apariţiile la câteva festivaluri. Britanicul este câştigătorul BBC Sound 2012 în faţa unor muziceni ca Frank Ocean, Azealia Banks sau... 

Sonochrom Festival la Palatul Ştirbey din Buftea – AMÂNAT

UPDATE: Festivalul Sonochrom s-a amanat pentru vara anului viitor. În perioada 22-23 iunie, de la ora 17:00, la Palatul Ştirbey din Buftea are loc Sonochrom Festival. Line-up-ul festivalului va fi alcătuit din DJi de renume, precum Monika Kruse şi Tiefscwarz.  


Social Media

iConcert.ro