Ai timp să asculţi 16 milioane de melodii? :D Ai nevoie de „doar” 33.333 zile şi acces la Zonga. Ce este Zonga? Calea legală de a asculta muzica ta preferată oriunde şi oricând.

Este simplu! Intri pe www.zonga.ro, îţi faci cont şi asculţi muzică nelimitată fie direct de pe site, fie folosind aplicaţiile pentru mobil sau desktop. Playlist-urile favorite le poţi împărtăşi cu prietenii tăi de pe Zonga sau cu cei din reţelele sociale.

Cu Zonga îţi sincronizezi automat toată muzica, fie că asculţi de acasă sau de la birou pe computer, fie ca eşti în autobuz, la sala de sport sau în parc şi asculţi pe mobil. În plus, poţi să asculţi piesele favorite în „mod offline”, adică fără acces la internet, la orice oră.

Zonga poate fi utilizat gratuit, timp de 20 de ore/lună, iar cei care îşi doresc mai mult pot achiziţiona pachetele speciale. În plus, abonaţii Vodafone au parte de o ofertă cu acces nelimitat la serviciile platformei şi trafic de mobil gratuit. Mai multe informaţii găseşti aici.

În general, sunt destul de sceptică la formulări de genul „ai acces la toate… tale favorite”, asta pentru că gusturile diferă, şi în muzică acest fapt este o certitudine. Surpriza mi-a fost destul de mare când am început să îmi fac playlist-uri şi am descoperit de la Bon Jovi la VUNK, de la Aerosmith la Bere Gratis, de la Guns N’ Roses la Iris sau Voltaj.

Mai mult decât atât, am descoperit că pot asculta piese, sau chiar albume întregi, ale unor artişti ca The Vaccines, Jessie Ware, Ellie Goulding, Jack Bugg sau Example, muzicieni pe care nu prea îi auzi/vezi pe radiourile/televiziunile muzicale de la noi şi pe care îi găseşti cu greu în magazinele de specialitate.

Îţi recomand cu mare drag să înceri Zonga, să îţi faci playlist-uri şi să te bucuri legal de muzica artiştilor tăi favoriţi.

Citeşte despre: ,