Trubaduro, hub de entertainment on the go, lansează pe 18 aprilie 2019, la Unirea Shopping Center, o experienţă LIVE unică în România, sub forma unui joc. Random – jocul jocurilor este o combinație de quiz-uri de cultură generală, logică, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipă şi jocuri în duel.

Primele două jocuri vor avea lor în zilele de joi (18 aprilie şi 25 aprilie), urmând ca datele viitoare exacte să fie anunţate pe parcurs. Rezervarea locurilor se face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook şi Instagram.

Jocul Random este realizat cu sprijinul BCR LEASING, iar premiile pentru primele ediţii sunt asigurate de crama-boutique Alira. Avanpremiera lansării a avut loc pe 11 aprilie.

„Ne-am dorit să creăm un joc prin care să ascuţim spiritul competitiv, iar participanţii să-şi poată cunoaşte mai bine prietenii, familia, colegii de birou, într-un mod distractiv. Random înseamnă o oră şi jumătate de joc care îmbină abilităţi de logică, lucru în echipă şi strategie. Pe 18 aprilie, în exclusivitate, la etajul 4 din Unirea Shopping Center, în inima Bucureştiului, Random – jocul jocurilor este gata să înceapă şi promite entertainment 100%.” a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

Regulile jocului „Random”:

  • Fiecare ediţie provoacă maxim 60 de participanţi, împărţiţi în 10 echipe, la peste o oră jumătate de joc şi distracţie.
  • Există o aplicaţie mobilă dedicată jocului prin care fiecare echipă poate contoriza puncte, poate răspunde la întrebări şi poate, la rândul său, să provoace la duel o altă echipă.
  • Punctele sunt extrem de importante, la finalul fiecărei ediţii o echipă va fi declarată câștigătoare, titlu ce-i va aduce şi un premiu, care va fi anunţat pentru fiecare ediţie în parte.
  • Jocul, întrebările şi probele se vor schimba constant, tocmai pentru a garanta distracţia echipelor noi dar şi a celor ce revin la Random.

Trubaduro – hub de entertainment on the go a apărut în august 2017. Până în prezent, în portofoliul Trubaduro exista jocul 100% interactiv Dinner with Murder ce se joacă în continuare la Distrikt 42, comedia Incident la Graniţă ce se joacă în coproducţie cu Teatrul de Artă Bucureşti şi, evenimentele corporate – teambuilding create special pentru companii.