Săptămâna trecută am fost la evenimentul de lansare a noilor produse Sony. Noul smartphone Xperia Z, tableta Xperia Tablet Z, noua gamă de aparate foto Cyber-shot, noile căşti şi sisteme de sunet, dar şi noile televizoare Bravia Triluminos Display au fost prezentate în cadrul evenimentului.

Am avut ocazia să le vedem, să le testăm şi să cerem mai multe detalii. Telefonul Sony Xperia Z mi-a trezit curiozitatea şi aş vrea să-l testez în perioada următoare. Atuurile lui ar fi camera de 13 mp cu senzor HDR, ecranul Full HD 1080p de 5” şi bineînţeles faptul că este rezistent la apă. Astfel, putem filma şi fotografia la concerte chiar dacă plouă. :)

Invitata specială a serii, Elena Gheorghe, ne-a povestit puţin despre experienţa avută cu smartphone-ul Xperia Z. Telefonul apare în noul său clip, „Ecou”, lansat săptămâna trecută, unde chiar este supus la testul cu apa. Dacă nu l-aţi văzut l-am pus mai jos, aşa că play!

În mare, Xperia Tablet Z preia designul şi caracteristicele telefonului Xperia Z la o dimensiune de 10,1”. Camera principală este de 8 mp, iar cea frontală de 2 mp. Funcţia One-Touch îţi permite să transferi conţinut de pe tabletă pe televizor, la boxe sau pe smartphone, printr-o singură atingere între device-uri.

Noile camere foto Cyber-shot vin cu un sistem îmbunătăţit de stabilizare optică a imaginii şi autofocus rapid. WX300 este foarte uşoară şi are un zoom optic de 20x, în timp de HX300 este o cameră cu zoom optic 50x şi poate fi manevrată ca un DSLR datorită opţiunilor manuale. Camera Cyber-shot™ TF1 face faţă zăpezii, nisipului, prafului, temperaturilor foarte scăzute şi scufundărilor la 10m. Carcasa este rezistentă la şocuri, iar luminozitatea LCD-ului se ajustează automat.

Noile sisteme de sunet, BTX500 şi BTX300, fac mult mai simplă redarea muzicii de pe un dispozitiv mobil. Folosind tehnologia NFC (Near Field Communication), boxa se conectează instantaneu la telefon sau la tabletă, fără a necesita cabluri sau coduri de acces Bluetooth®. De asemenea, boxele pot reda muzică wireless via Bluetooth® de la iPhone/iPad sau alte mobile şi tablete Android.

Şi în noul clip Voltaj apar câteva produse Sony :)

Citeşte despre: ,