Suntem obişnuiţi ca în fiecare vară Coca-Cola să vină cu campanii publicitare interesante, dar cea din vara asta este una dintre cele mai inspirate şi mai vizibilă dintre ele.

„Împarte o Coca-Cola” ne invită să bem o Coca-Cola alături de „iubitul”, „iubita”, „jumătatea ta”, „tipa sexy”, „gaşca”, „colegii”, „familia”, „prietenii”, „fetele” sau „băieţii”, dar şi cu cei 150 de prieteni care au numele etichetate pe doze şi sticle.

Noi am fost mai norocoşi, iar cei de la Coca-Cola ne-au surprins cu câteva doze mai speciale, etichetate bineînţeles cu iConcert.ro, dar şi cu numele câtorva colegi de redacţie, împachetate în trei cutii mari şi roşii. Încă nu le-am desfăcut. :))

Concert LIVE Viţa de Vie / Dani Oţil şi Mihaela Pădure la petrecere
Concert LIVE Viţa de Vie / Dani Oţil şi Mihaela Pădure la petrecere

Pe 6 iunie a fost rândul Mihaelei Pădure, cea mai înfocată fană Coca-Cola, să fie surprinsă cu o petrecere surpriză. Mihaela a zburat cu elicopterul deasupra Capitalei, a petrecut alături de prieteni şi colegi, dar şi de Dani Oţil (gazda petrecerii) şi Viţa de Vie, care au susţinut un concert live. Am fost şi noi la petrecere, dar din păcate nu ne-am plimbat şi cu elicopterul. :(

Coca-Cola împreună cu Adrian Despot te surprind şi cu un concurs cu abonamente la unul dintre cele mai tari festivaluri ale verii. Accesează www.bestfest.ro/cocacola, sună la numărul de pe ecran, cântă cu Despot refrenul piesei „Praf de stele” şi poţi câştiga abonamente la B’ESTFEST Summer Camp 2013.

Doze de Coca-Cola personalizate pentru iConcert.ro
Doze de Coca-Cola personalizate pentru iConcert.ro

Dacă vrei să-i surprinzi şi tu pe cei dragi, poţi să le afişezi numele pe magazinul Cocor din Bucureşti, accesând www.imparteococacola.ro sau să împarţi o Coca-Cola pe Facebook, prin intermediul site-ului www.shareacocacola.ro.

Citeşte despre: , , ,