Azi se împlinesc 4 ani de când am lansat iConcert.ro. 4 ani în care am scris, am fotografiat şi am filmat concertele din România, realizând o mică istorie de amintiri plăcute din cadrul concertelor de la noi. 4 ani în care ne-am împrietenit cu oameni frumoşi şi am legat parteneriate solide cu aproape toţi cei care ne oferă prilejul să ne distrăm pe muzică bună.

Şi în ultimul an am fost mereu în priză şi am încercat să ne mulţumim fanii cu informaţii în exclusivitate şi cu materiale de calitate de la cele mai importante concerte şi festivaluri. Nu a fost un an uşor, dar cu ajutorul echipei am reuşit să le facem pe toate cu succes. Ne-am dorit foarte multe de la acest proiect în ultimul an şi nu toate ne-au reuşit, dar începem noul an cu la fel de multă hotărâre şi entuziasm.

Statistic, ultimul an ne-a adus trafic în creştere şi din ce în ce mai mulţi fani pe Facebook, dar şi un nou record de vizitatori. Câţiva oameni minunaţi au intrat în echipa noastră, iar în perioada următoare vom face noi recrutări.

Pe scurt, anul acesta avem 2 mari obiective:

  • relansarea şi restructurarea site-ului
  • reorganizarea echipei şi recrutarea de colegi noi, pentru materiale mai multe, mai ample şi de o calitate mai bună

Aşa că nu mai continui cu prea multe cuvinte, că avem multe de făcut. :) Totuşi, vrem să mulţumim tuturor partenerilor care ne-au sprijinit în demersul nostru, tuturor colegilor din echipă, dar şi fanilor şi vizitatorilor iConcert.ro de oriunde. La mulţi ani!

Citeşte despre: , ,