Joi seară, pe 27 septembrie, am fost invitaţi în clubul bucureştean Fratelli să sărbătorim 162 de ani de la naşterea lui Jack Daniel. Luna septembrie este luna lui Mr. Jack şi anul aceasta a fost sărbătorit cum se cuvine în mai multe cluburi din ţară, la Iaşi, Piteşti, Timişoara, Constanţa, Braşov, dar şi în Bucureşti.

Cu ocazia acestei aniversări a fost lansat şi proiectul „Some stories”, alături de actorul, regizorul şi scriitorul, Dan Puric. El a scris primul capitol de poveste, iar continuarea a fost scrisă de către fanii Jack Daniel’s.

Tradiţia petrecerilor aniversare Jack Daniel’s implică şi un număr mare de artişti români şi străini. 11 artişti, ţinuţi în secret până în seara petrecerii, au fost invitaţi la Jack Daniel’s Birthday. SoniqueCornel Ilie de la VunkFlorin ChilianMarty Cintron de la  No Mercy, Corina, Loredana, Tudor Chirilă, Horia Brenciu, 3 Sud Est, Fady and The Zaidans şi Timati au încins atmosfera în Fratelii, într-o atmosferă de poveste istorisită de Alexandra Dinu.

O petrecere cu multă gheaţă, mult Jack şi cu multe vedete, ţinută până în zori. La mulţi ani Mr. Jack!