- Concerte - iConcert.ro

Home » Korn

Korn

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Korn

RECENZIE: Korn în premieră la Bucureşti – un concert nebun şi un cadou de excepţie la ceas aniversar (FOTO)

Începutul de săptămână s-a dovedit a fi perfect pentru cei care au ales să fie prezenţi luni, 3 august 2015, la concertul susţinut în premieră la Bucureşti de trupa Korn. Şi de această dată, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori la concertele rock, tot Arenele Romane au fost gazda... 

FOTO: Korn la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa Korn a susţinut un concert, pentru prima data la Bucureşti, pe scena de la Arenele Romane, pe 3 august 2015. În deschidere au cântat trupele Point Black din Macedonia, Coma, Implant Pentru Refuz, Planet H şi DJ Hefe. Vezi galeria foto de la concertul Korn la Arenele Romane din Bucureşti!  

Concert Korn la Arenele Romane din Bucureşti (CONCURS)

Luni, 3 august 2015, de la ora 18:00, pentru prima dată în Bucureşti, formaţia Korn va susţine un concert pe scena de la Arenele Romane. În deschidere, publicul se va încălzi pe muzica celor de la Point Black din Macedonia, Coma, Implant Pentru Refuz şi DJ Hefe.  
3 Aug 2015     ,

Korn va concerta în premieră la Bucureşti, în august 2015

Trupa americană Korn va susţine un concert în premieră la Bucureşti, pe 3 august 2015 la Arenele Romane. Este al doilea concert al trupei de nu metal în România, primul contact al trupei cu publicul român a fost în 2010, la Târgu Mureş, în cadrul festivalului Peninsula.  

La pas prin Europa, harta festivalurilor în 2013

Înarmaţi cu bună dispoziţie şi chef de distracţie vă invităm la un tur al Europei în materie de festivaluri şi evenimente muzicale. Stângem cele mai importante concerte sub umbrela unui mic ghid de festivaluri europene, toate pentru prădătorul festivalier din noi.  
   

Kiss primul headliner confirmat la Hellfest 2013

Pe 29 noiembrie 2012 organizatorii festivalului Hellfest au anunţat primele trupe ce vor concerta în cadrul ediţiei din 2013 a festivalului francez. Kiss, Twisted Sister, Accept, Korn, Stonesour, Bullet For My Valentine, Volbeat, Avantasia vor urca pe scenele festivalului.  
   

RECENZIE: Zilele 1 şi 2 la Sziget Festival 2012 (POZE)

Ziua 1 a festivalului Sziget m-a prins la cortul Open Stage, unde românii noştri de la Blue Nipple Boy erau în plin concert. Concertul BNB a fost unul energic, astfel au şi reuşit să adune destul de multă lume la cortul unde cântau.  
   

Bilete şi abonamente reduse pentru Sziget Festival doar până pe 30 aprilie 2012

Biletele şi abonamentele pentru ediţia a 20-a a Sziget Festival pot fi achiziţionate la preţ redus până pe 30 aprilie 2012. Sziget Festival 2012 îi va aduce, între 6 şi 13 august 2012, pe scena din inima Budapestei pe  Korn, LMFAO, The Stone Roses, Placebo, The...