Tiesto a fost cap de afiş la a treia ediţie din seria Dance Weekend marca „The Mission”, vineri seară, pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. DJ-ul olandez a mixat timp de 3 ore pentru un public energic, care a petrecut până dimineaţă.

Seara a început cu Snatt & Vix, care au încălzit atmosfera prin mixuri variate de câteva ore, înainte de a urca pe scenă unul dintre DJ-ii cei mai îndrăgiţi de publicul român.

Tiesto (Tijs Michiel Verwest) se află în turneul mondial de promovare a celui mai recent album al său, „Kaleidoscope„, lansat anul trecut în octombrie. Pe 6 august 2010, în România, a electrizat fanii de pe malul Mării Negre cu melodiile de pe acest album, dar a mixat şi piese ale altor artişti, cea mai cunoscută fiind „Tweak Your Nipple„, noul hit Faithless.

DJ Tiesto a adus la acest concert cele mai cunoscute piese de pe ultimul său album: „Kaleidoscope”, „Escape Me”, „Feel It In My Bones”, „I Will Be Here”, „I Am Strong”, „Who Wants To Be Alone”, „Century” şi ne-a amintit şi de piese mai vechi, consacrate, precum „Love Comes Again” sau „In The Dark„.

Tiesto a fost prezent şi la ediţia de anul trecut a The Mission Dance Weekend, aşa că putem spune că ne-am obişnuit deja cu el la astfel de evenimente. Muzica faimosului DJ a fost completată de spectacolul de lumini, lasere şi de imaginile ce au rulat pe ecranul din fundalul scenei. 25.000 de oameni au fost prezenţi la eveniment, iar petrecerea a continuat sâmbătă seară cu Fatboy Slim.

Vezi filmări de la The Mission Dance Weekend 2010!