Ultima zi de B’ESTFEST Summer Camp 2012 se anunţă a fi una plină de surprize. Pe 8 iulie 2012 în „mini-oraşul” de la Tunari distracţia nu se va opri, pe scenele festivalului organizat de Emagic vor urca printre alţii Pulp, Caro Emerald, Skindred, Dope D.O.D., Meshuggah, Tristania, Andy C, Modestep, Ţapinarii, Les Elephants Bizarrres şi The Mono Jacks.

Află mai multe despre B’ESTFEST Summer Camp 2012!

Program 8 iulie 2012

Pulp în premieră în România

Pe scena mare ziua va începe cu două trupe româneşti ce promit show-uri speciale pentru cei ce vor ajunge la Tunari: Subcarpaţi şi The Mono JacksCaro Emerald este un alt nume important ce va fi prezent pe scena B’ESTFEST 2012 pe 8 iulie 2012. Artista a cucerit publicul cu stilul său muzical ce îmbină diferite ritmuri de jazz şi mambo.

Pulp este apreciată ca fiind una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ, fiind totodată unii dintre pionerii stilului birtpop, alături de Oasis sau Blur. În 2002 membrii trupei au pornit în cariere solo, însă în 2011 s-au reunit, participând în cadrul unor festivaluri. Succesul de care s-au bucurat i-a făcut pe cei şase membri Pulp să participe la mai multe festivaluri din Europa în 2011 şi 2012, iar pe 8 iulie vor încheia această ediţie de B’ESTFEST pe scena Ciuc Premium.

Rock şi hip hop pe scenele B’ESTFEST 2012

De la 16:30 Ţapinarii dau startul ultimei zile de concerte pe scena Coca Cola. Ei vor fi urmaţi de Les Elephants Bizarrres care îşi vor încânta fanii cu un recital de aproape o oră.

Dope D.O.D. este o trupă olandeză, care abordează stilul hip-hop, adăugând elemente de dubstep. Printre numele cu care au început să colaboreze se numără artişti cunoscuţi, precum Sean PriceKorn şi Limp Bizkit.

Headlinerii serii pe scena Coca Cola vor fi cei de la Skindred, al căror stil muzical îmbină stiluri ca heavy metal cu punk rock şi reggae. Discografia trupei numără patru albume până în prezent, iar printre piesele care i-au făcut renumiţi se numără „Nobody„, „Preasure” sau „Selector„. Galezii vor urca pe scenă de la 22:25.

Pe scena rock, ultima zi de B’ESTFEST Summer Camp 2012 va începe cu Regardless of Me şi Monarchy şi continuă cu Pipes & Pints şi Taine.

Tristania revine în România, după concertul din 2009 de la Sibiu, din cadrul festivalului ARTmania. Tristania are o experienţă de peste 15 ani pe scena muzicală şi a cucerit publicul internaţional cu piese ca „Equilibrium„, „Mercyside” sau „Year of the rat„, pe care fanii speră să le asculte şi la B’ESTFEST 2012.

Meshuggah este una dintre cele mai reprezentative trupe ale genului extreme metal. De altfel, Meshuggah a devenit cunoscută pentru stilul muzical inovativ, complex, dar pentru show-urile live extrem de bine realizate. Formaţia se află în topul „Celor mai bune 10 formaţii de hard şi heavy metal din toate timpurile„, alcătuit de revista The Rolling Stones.

Modestep şi Andy C la Dance Arena

Beat-urile vor chema participanţii la petrecerea din Dance Arena de la ora 22:00 când la platane vor urca DJ Nykkotin şi Alex Mish. Petrecerea va continua cu CA:RO câştigătorul concursului desfăşurat de Drum&Bass Arena şi Mixcloud.com.

Modestep este o trupă relativ tânără, înfiinţată în 2010, dar care a cumulat deja o experienţă importantă în aria concertelor. Stilul abordat, un mix de dubstep cu influenţe electro şi rock, a prins publicul prin intermediul single-ului de debut “Feel Good“, care a cucerit topuri de muzică importante.

Andy C, unul dintre cei mai buni DJ de drum and bass la nivel mondial, este headlinerul Dance Arena pe 8 iulie 2012. Mix-urile sale pline de energie, obţinute din combinarea dnb-ului cu alte influenţe muzicale i-au adus pentru a cincea oară consecutiv, premiul de Best DJ în cadrul premiilor „Drum and Bass Arena Awards„.

Petreceri până în zori la B’ESTFEST 2012

Primii care vor urca pe scena Romanian Future Heroes Stage vor fi cei de la Aeon Blank. Mai apoi uşor, uşor petrecăreţii vor avea şansa să îi revadă sau descopere pe Changing Skins, Loungerie II şi Flou Rege. Iar după ora 00:00 Silent Party revine la B’ESTFEST pentru a încheia aşa cum se cuvine petrecerea pe scena „eroilor”.

Fanii muzicii reggae vor avea parte de o zi plină de surprize la Blazing Vibez Stage unde până în zori vor petrece la Sunshine Reggae, Early Evening Basement, Blazing Vibez Soundsystem şi Wild Out Party. Iar pe scena Groove On ultima zi de B’ESTFEST 2012 va începe la 13:00, îi va aduce pe Underwink, Martianarts, Jo.E şi se va încheia cu petrecerea All Together Now la care vor mixa DJ-ii echipei Groove On.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST 2012

Biletele şi abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 sunt disponibile la următoarele preţuri:

Preţ In avans La intrare
Abonament 265 lei 285 lei
Voucher Camping 15 lei 15 lei
Bilet pentru o zi 125 lei 150 lei

Biletele şi abonamentele în avans pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro.