Drum&Bass Arena şi MixCloud caută cel mai bun DJ din Europa care să mixeze la B’ESTFEST Summer Camp 2012. Competiţia este deschisă până pe 20 iunie 2012, iar participanţii trebuie să înscrie un mix de 20 minute cu tag-ul  „Bestfest DJ Comp” pe profilul de MixCloud şi să-şi încurajeze fanii să-i asculte şi să-i voteze. Cele mai apreciate 10 mix-uri vor intra în runda finală, iar câştigătorul ales de Drum&Bass Arena va fi anunţat pe 25 iunie.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST Summer Camp 2012!

Cel mai bun DJ debutant va fi premiat cu un loc în line-up-ul Freedom Dance Arena, pe 8 iulie, la evenimentul B’ESTFEST Summer Camp, organizat între 6 şi 8 iulie în Comuna Tunari. În plus, câştigătorul poate veni alături de un însoţitor, fiindu-le acoperite biletele de avion dus-întors prin WizzAir (pot alege să zboare din Londra – Luton, Paris, Dortmund, Bologna, Roma, Barcelona, Madrid, Bruxelles sau Eindhoven) şi două nopţi de cazare.

Până în prezent, Freedom Dance Arena îi are pe listă pe Andy C, Stanton Warriors, Trolley Snatcha, precum şi revelaţia dubstep a anului, Modestep. B’ESTFEST este unul dintre cele mai aşteptate şi apreciate festivaluri din România, dar mai ales un ambasador important la nivel internaţional. Pornit în 2007, B’ESTFEST adună 200.000 de spectatori anual şi se poate lăuda că a apărut în Top 20 European Festivals în ziarele Times şi Guardian.

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 pot fi cumpărate din librăriile Diverta şi pe www.myticket.ro la preţul de 125 lei pentru o zi sau 265 lei pentru întreg festivalul şi 15 lei pentru camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului dacă vin în „gaşcă” de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult.