B’ESTFEST Summer Camp 2012 continuă promoţia specială lansată anul trecut şi încurajează elevii, studenţii şi tinerii care şi-au încheiat recent studiile să vină în gaşcă la festival şi să beneficieze astfel de un discount de 50% din preţul biletelor sau abonamentelor.

50% reducere la bilete şi abonamente dacă vii în gaşcă

Elevii, studenţii şi tinerii cu vârsta maximă de 26 de ani, care se strâng în grupuri de câte 5 persoane, pot cumpăra bilete la jumatate de preţ, respectiv 62,5 lei pentru acces de o zi (în loc de 125 lei), sau 132, 5 lei pentru un abonament de trei zile (în loc de 265 lei), la care se poate adăuga, la cerere, un voucher în valoare de 15 lei pentru zona de camping.

Cei care doresc să beneficieze de această promoţie, trebuie să trimită un e-mail pe adresa bestfest @ myticket.ro în care să includă cele cinci nume ale membrilor grupului, Codul Numeric Personal şi o copie a legitimaţiei de student/elev (acolo unde este cazul) a fiecărei persoane.

Mai multe informaţii referitoare la promoţie vor fi disponibile pe site-ul MyTicket şi la numărul de telefon 0720 245 383. Oferta este valabilă până la data de 15 iunie 2012.

Garbage vor concerta în prima zi de festival, pe 6 iulie 2012

Copiii până în 12 ani au acces gratuit însoţiti de un adult

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 sunt disponibile la preţul de 125 de lei pentru o singură zi, 265 lei pentru toată durata festivalului şi 15 lei pentru voucherul care oferă acces în zona de camping şi pot fi cumpărate din reţeaua MyTicket şi online de pe www.myticket.ro.

Pe durata festivalului, biletele se vor putea cumpăra de la intrare în schimbul sumelor de 150 de lei pentru o singură zi şi 285 de lei pentru un abonament. Copiii cu vârsta de maxim 12 ani vor avea acces gratuit la festival numai în însoţit de către un adult.

Festivalul B’ESTFEST 2012 se va desfăşura în B’ESTFEST Park, lângă Bucureşti, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în perioada 6-8 iulie. Printre artiştii confirmaţi până în prezent se numără: Garbage, Pulp, Caro Emerald, Modestep, Andy C, Milow, Dope D.O.D., Obituary, Meshuggah şi mulţi alţii.