Unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului, concertul Depeche Mode de la Bucureşti se aproprie cu paşi repezi. Reîntâlnirea fanilor români cu Depeche Mode va avea loc pe 15 mai 2013, pe Arena Naţională, în cadrul unui show ce se anunţă a fi impresionant.

Află mai multe detalii despre concertul Depeche Mode!

Program şi reguli de acces

Accesul în Arena Naţională se va face începând cu ora 17:00. Show-ul organizat de Emagic va fi deschis de trupa F.O.X. în jurul orei 19:45, urmată, după ora 20:00, de Depeche Mode.

Pentru a evita aglomeraţia la intrarea în zona de concert organizatorii roagă spectatorii să respecte regulile de acces şi să ţină cont de indicaţiile prezentate în harta de mai jos. În funcţie de zona în care şi-au cumpărat bilet, fanii pot intra în Arena Naţională astfel:

  • Gazon B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială – pe la intrarea din Str. Maior Coravu
  • Gazon A – pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
  • Tribuna 2 Est şi Peluza Sud – pe la intrarea din Bd. Basarabia
Harta de acces pentru concertul Depeche Mode de la Bucureşti
Harta de acces pentru concertul Depeche Mode de la Bucureşti

Parcare şi restricţii

Ca urmare a numărului mare de spectatori aşteptaţi să participe la cel de-al doilea concert al trupei Depeche Mode la Bucureşti, este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun. Cei care doresc însă să meargă la eveniment cu maşina personală pot utiliza parcarea supraetajată a complexului, care deţine 1250 de locuri. Aceasta va fi deschisă la ora 17:00, iar accesul se va face prin Bulevardul Basarabia pe baza biletului la concert şi a unei taxe de 15 lei.

Pentru a evita aglomeraţia, la plecare maşinile vor îndrumate pe un alt traseu: Str. Şerbănică Vasile – Str. Cernauţi, cu ieşire în Bd-ul Chişinău.

Pe parcursul evenimentului în zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv deţasabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. De asemenea, organizatorii ţin să atenţioneze publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate. Din cauza sunetului extrem de puternic, organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte. Însă dacă părinţii aleg să meargă la eveniment alături de cei mici, aceştia vor avea acces în Arena Naţională doar în baza unui bilet valid.

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în spaţiul de concert în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

O producţie spectaculoasă pe Arena Naţională

Cum era de aşteptat legendarii muzicieni britanici vor oferi un show de proporţii la Bucureşti. Producţia acestuia împlică echipamente şi o echipă ce au ajuns în România în 12 tiruri şi 5 autocare. Întreaga echipă ce va lua parte la eveniment numără aproximativ 2000 de persoane (din România, Polonia, Ungaria, Turcia, Austria, Germania şi nu numai), din aceştia 120 fiind staff-ul trupei.

Amplasarea scenei pentru concertul Depeche Mode este în plină desfăşurare - Foto: facebook.com/emagic.romania
Amplasarea scenei pentru concertul Depeche Mode este în plină desfăşurare – Foto: facebook.com/emagic.romania

Elementul central al evenimentului va fi cu siguranţă scena a cărei creaţie are la bază noua identitate vizuală a trupei realizată de Anton Corbijn, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi, regizori şi designeri olandezi. Pentru aducerea ei din Germania au fost utilizate 8 tiruri, urmând ca timp de 3 zile, 140 de tehnicieni să lucreze la amplasarea ei.

În cifre, scena pe care legendara trupă va concerta va avea:

  • 21 de metri în deschidere
  • 15 metri în adâncime
  • 2,4 metri – înălţimea la care se află podiumul
  • 15,5 metri – distanţa faţa de sol a acoperişului

Bilete Depeche Mode

Pentru concertul Depeche Mode de pe Arena Naţională, mai sunt disponibile bilete doar în tribune şi peluze, la preţuri ce variază între 145 si 320 lei. Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket.

Luni şi marţi (13 şi 14 mai), bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete din Bulevardul Basarabia nr. 37-39, între orele 10:00-18:00, urmând ca miercuri, aceasta sa fie deschisă în intervalul 10:00-15:00. În ziua evenimentului vor functiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10:00 şi 21:00.

Accesul în zona de concert se va face o singură dată, pe baza unui bilet valid. Cei care părăsesc zona de concert, până la finalul programului, şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.