Acest eveniment a avut loc in data de 15 May 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 15 mai 2013, legendara trupă britanică Depeche Mode va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti. Show-ul din cadrul turneului „The Delta Machine” va beneficia de o producţie impresionantă, anunţându-se a fi unul dintre marile evenimente muzicale ale anului 2013 din ţara noastră.

Câştigă invitaţii la concertul Depeche Mode de la Bucureşti!

UPDATE: Accesul publicului este posibil începând cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin. Vezi mai jos schema de acces. În jurul orei 19:45 va începe concertul trupei F.O.X., urmat de show-ul Depeche Mode. Află mai mule detalii legate de regulile de acces la eveniment!

Trupa a confirmat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Paris pe 23 octombrie 2012, începerea unui turneu european pentru promovarea ultimului album al trupei, turneu ce include şi România. Înaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor susţine 34 de show-uri în 25 de ţări în Europa, în faţa a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai cu un show în aer liber în  Tel Aviv, poposind apoi în oraşe ca Berlin, Paris, Moscova sau Roma, urmând ca turneul european să se încheie în Belarus, pe data de 29 iulie.

Depeche Mode este una din trupele care au redefinit muzica, mărturie în acest sens fiind albumul tribut „For the Masses„, lansat în anul 1998, album care conţine piesele legendelor birtanice în interpretarea unor trupe precum: Smashing Pumpkins, The Cure, Monster Magnet, Deftones sau Rammstein.

Celebrând mai mult de trei decenii în industria muzicală, cu peste 100 milioane de albume vândute în toată lumea, Depeche Mode revin cu un nou album ce va fi lansat în primăvara anului viitor succedând albumul „Sounds of the Universe” din 2009.

Sunt extrem de entuziasmat în privinţa lansării unui nou album şi sunt nerăbdător să încep turneul!” a declarat Dave Gahan. Astfel, în cadrul show-ului organizat de Emagic, pe 15 mai 2013 pe Arena Naţională se vor putea asculta piese ca „Just Can’t Get Enough”, „People Are People”, „Master and Servant” sau „Personal Jesus”.

Bilete Depeche Mode la Bucureşti

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Bucureşti sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta:

Categoria I: 145
Categoria II: 170 lei
Categoria III: 200 lei
Categoria IV: 240 lei
Categoria V: 275 lei
Categoria VI: 320 lei
Categoria VII: 435 lei
Gazon A: 245 lei – SOLD-OUT
Gazon B: 135 lei – SOLD-OUT

Harta locurilor şi accesul la concertul Depeche Mode

Depeche Mode - schema acces