Trupa Depeche Mode revine la Bucureşti pe 15 mai 2013 pentru un concert special ce va avea loc pe Arena Naţională. iConcert.ro şi Emagic îţi oferă două invitaţii la show-ul ce face parte din turneul de promovare al albumului „Delta Machine„.

Află mai multe detalii despre concertul Depeche Mode!

Completează formularul de mai jos până luni, 13 mai 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt Vasile Petcu şi Daniela Stan! Felicitări!


Depeche Mode este un simbol al muzicii electronice mondiale. Trupa britanică are o carieră de mai bine de 30 de ani în care a lansat 13 albume, toate ajungând în UK Top 10.

Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher au vândut peste 100 de milioane de materiale discografice la nivel mondial. Fanii Depeche Mode vor putea asculta live pe Arena Natională piese ca: “Personal Jesus”, “Master and Servant”, “Just Can’t Get Enough” sau “People Are People”, dar şi piese de pe noul album al trupei.