Cu mai puţin de o lună până la concertul Depeche Mode de la Bucureşti, a fost anunţată trupa care va cânta în deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher îl vor susţine pe Arena Naţională. Trupa F.O.X. a fost desemnată oficial de managementul Depeche Mode pentru a cânta în deschiderea show-ului ce va avea loc pe 15 mai 2013 în Capitală.

Deşi este o trupă foarte tânără, înfiinţată chiar la începutul acestui an, F.O.X. a reuşit într-un timp foarte scurt să-i impresioneze pe ce de la Depeche Mode care au desemnat-o drept oppening act pentru câteva dintre show-urile incluse în noul turneu „Delta Machine”. Astfel că, trupa britanică va dechide concertele Depeche Mode în ţări precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Franţa şi România.

Cu un sound electro foarte fresh, F.O.X. s-a afirmat deja pe scena muzicală din Marea Britanie, fiind o prezentă tot mai des întâlnită în cluburile de profil.

Biletele la gazon au fost epuizate în urmă cu aproximativ trei luni, următoarea categorie declarată sold-out este cea a biletelor de 435 de lei. Ultimele locuri rămase disponibile sunt situate în câteva sectoare din tribunele şi peluza Arenei Nationale, la preţuri ce variază între 145 şi 320 de lei, şi pot fi achiziţionate online, de pe www.Myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor afiliate.