Surprizele continua pentru fanii hip-hop-ului românesc, după ce ieri B.U.G. Mafia au fost confirmaţi pentru prima zi a festivalului. Organizatorii au anunţat că o altă trupă extrem importantă din rap-ul autohton se alătură line-up-ului B’ESTFEST 2012. Este vorba de Paraziţii, trupă care va avea un show hardcore exclusiv în cadrul festivalului de la Tunari, ei urcând pe scenă cu un band live.

Află mai multe despre B’ESTFEST Summer Camp 2012!

Paraziţii pot fi consideraţi, fără îndoială, unul dintre cele mai influente şi importante grupuri ale primului val de hip hop românesc. Trupa are o carieră de 18 ani şi un „CV muzical” de invidiat: 10 albume de studio, 5 maxi-single-uri, un dublu CD best-of şi peste 20 de videoclipuri.

Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk au reuşit nu doar să îşi creeze un renume prin atitudinea nonconformistă şi mesajul transmis prin intermediul pieselor, dar şi să îşi întărească legătura specială cu baza de fani extrem de mare, dar în acelaşi timp foarte fidelă. Paraziţii va urca pe scena festivalului pe 6 iulie 2012, în prima zi de B’ESTFEST Summer Camp.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST 2012

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 pot fi cumpărate din librăriile Diverta şi pe www.myticket.ro la preţul de 125 lei pentru o zi sau 265 lei pentru întreg festivalul şi 15 lei pentru camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului dacă vin în “gaşcă” de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult.

B’ESTFEST 2012 va avea loc între 6 şi 8 iulie 2012 la Tunari, lângă lacul Pasărea din apropiere de Bucureşti. Pe cele şapte scene ale festivalului organizat de Emagic vor concerta printre alţii: Garbage, Röyksopp, Pulp, Caro Emerald, Seleh Sue, Andy C, Milow, Booka Shade şi The Qemists.