Aşteptarea fanilor festivalului Peninsula pare să se apropie de sfârşit, pe pagina de Facebook a evenimentului fiind anunţate primele nume pentru ediţia 2011 a festivalului. Primii artişti a căror evoluţie pe scena de la Târgu Mureş a fost confirmată sunt Nick Warren şi Tiga.

Află mai multe detalii despre Tuborg Green Fest Peninsula 2011!

S-au pus în vânzare biletele. Află cât costă şi de unde se pot cumpăra!

Nick Warren este considerat a fi unul dintre pionierii muzicii house din Marea Britanie. Şi-a început cariera la pupitrul unui club din Bristol, la scurt timp devenind DJ-ul proiectului Massive Attack. La mijlocul anilor ’90, alături de Jody Wisternoff crează Way Out West, un proiect de progressive house ce devine cunoscut datorită piesei „The Gift„. În paralel Nick îşi continuă cariera solo, lansând nouă albume de studio. Britanicul nu este la prima prezenţă în ţara noastră, în ultimii 2 ani mixând la Bucureşti, Iaşi şi Galaţi. Nick Warren va mixa la Târgu Mureş în cea de-a treia zi a festivalului (27 august 2011).

Cu două albume de studio şi o mulţime de show-uri la activ, Tiga este unul dintre cei mai apreciaţi DJ canadieni. Tânărul din Montreal şi-a început cariera muzicală la începutul anilor ’90. Primul său album, „Sexor” este lansat abia în 2006, însă în 2007 este răsplătit cu premiul pentru „Cel mai bun album dance al anului” în cadrul Juno Award. Nici Tiga nu este în premieră în România, el mixând anul trecut la Simian Mobile Disco. DJ-ul canadian va mixa pe scena de la Peninsula 2011 pe 28 august, ultima zi de festival.

În afara perioadei de desfăşurare a festivalului (25-28 august 2011) şi a noului logo al evenimentului, până în acest moment organizatorii nu au făcut publice alte informaţii.

Foto: www.threedworld.com.au