Cu doar câteva zile rămase până la întâlnirea fanilor muzicii electronice cu UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie şi Syos, pregătirile sunt în tot pentru primul eveniment marca Ministry of Sound din România. Astfel, pentru mai bine de opt ore Turbohalle din Bucureşti se va transforma sâmbătă, 12 mai 2012, în centru distracţie pentru iubitorii muzicii dance.

Află mai multe detalii despre Ministry of Sound!

Ministry of Sound este unul dintre cele mai mari brand-uri de petrecere din lume. În cei peste 20 de ani de activitate Ministry of Sound a reuşit să strângă sub umbrela sa peste 800 de evenimente la care au participat peste 600.000 de fani ai muzicii electronice.

Decorurile speciale aduse tocmai de la Londra, efectele vizuale deosebite şi zecile de surprize pe care Xteria Dance, organizatorii evenimentului de la Bucureşti, le-au pregătit celor ce vor fi prezenţi sâmbătă în Turbohalle vor avea parte cu siguranţă de un show incendiar.

Program Ministry of Sound

22:00 Adrian Eftimie
00:00 Syos
00:30 Nick Warren
02:30 UMEK
05:30 Adrian Eftimie

La platane vor urca rând pe rând DJ ale căror beat-uri nu îi vor lăsa pe fanii genului să stea locului o secundă. În deschiderea serii de la ora 22:00 pe scena din Turbohalle va urca Adrian Eftimie care a pregătit un set de aproape două ore din piese proprii, din care cu siguranţă  nu vor lipsi „No Side Effect” sau „Lonely„.

Imediat după miezul nopţi pe scenă va urca misteriosul Syos va menţine atmosfera pregătind publicul pentru nebunia marca Nick Warren. “Naşul muzicii house” va urca pe scena la 00:30  şi cu mixurile sale tech şi progressive house. Punctul culminant al serii va fi bineînţeles set-ul lui UMEK, artistul slovean urmând să mixeze celebrele sale piese timp de mai bine de trei ore. Spre dimineaţă Adrian Eftimie va reveni la platane pentru a încheia aşa cum trebuie prima petrecere Ministry of Sound de la Bucureşti.

Bilete Ministry of Sound

Biletele şi invitatiile evenimentului amânat Ministry of Sound World Tour din 18 februarie pot fi folosite de către posesorii acestora pentru a participa la evenimentul din 12 mai 2012.

Biletele achiziţionate înaintea evenimentului costă 35 de lei de pe www.myticket.ro. Biletele cumpărate la intrare vor costa 50 de lei.

Accesul este permis doar persoanelor care au împlinit 18 ani pană în ziua evenimentului.

Foto: www.wesc.com