Acest eveniment a avut loc in data de 12 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 12 mai 2012, de la ora 22:00, în  Turbohalle din Bucureşti va avea loc Ministry of Sound World Tour eveniment organizat de  Xteria DANCE. Chiar dacă iniţial a fost programat pe 18 februarie cu un alt line-up, unul dintre cele mai importante evenimente dance ale lumii îi va aduce în faţa fanilor pe UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie şi Syos.

Ministry of Sound înseamnă istoria distracţiei acoperită cu peste 800 evenimente pe an şi 600.000 participanţi în lumea întreagă. 20 ani de activitate Ministry of Sound s-au transformat în peste 50 milioane de albume vândute, în prezent având vânzari de două milioane de albume anual. Clubul Ministry of Sound din Londra este cel mai cunoscut din lume şi primeste în fiecare an peste 250.000 fani ai muzicii dance.

UMEK s-a remarcat în Slovenia când a organizat primele petreceri de muzică electronică la începutul anilor ’90. De atunci, DJ-ul a fost recunoscut în lumea întreagă ca „FOTR” – tatăl muzicii techno şi al culturii electronice slovene, a fost nominalizat la DJ Awards la categoria techno, iar site-ul topdeejays.com l-a plasat printre primele locuri. UMEK va mixa timp de trei ore la evenimentul din Bucureşti, unde va demonstra de ce este considerat un sinonim al muzicii electronice în ţara lui.

Vine din nou în România şi se va comporta la fel de tonic. El este Nick Warren, britanicul care a ales să ofere senzaţie pe beat-uri de progressive şi trance, realizând în 20 de ani de carieră la platane, opt albume şi numeroase turnee în toată lumea. Pe 12 mai, fanii vor vibra două ore alături de cel pe care muzica house îl recomandă drept „Naşul muzicii house”.

No Side Effect” se traduce simplu Adrian Eftimie. Un nume care se aude tare în muzica românească, Adrian Eftimie a transformat pasiunea de a mixa la radio în colaborări cu Alex Gaudino şi Sasha, set-uri în clubul Turnmills din Londra şi performanţă la Ministry of Sound. Aşa că pe 12 mai 2012 distracţia vine din mâinile DJ-ului român.

Syos se prezintă lumii cu titulatura „The robot puts party on fire”. Chiar dacă nu a scăpat complet de anonimat, Syos uimeşte fanii cu costumul său unic bazat pe un sistem integrat de elemente pirotehnice, LED-uri multifuncţionale şi un mecanism ce îl ridica deasupra publicului, ceea ce face ca evenimentul din Turbohalle să devină un show de neuitat.

Program Ministry of Sound

22:00 Adrian Eftimie
00:00 Syos
00:30 Nick Warren
02:30 UMEK
05:30 Adrian Eftimie

Bilete Ministry of Sound

Biletele şi invitatiile evenimentului amânat Ministry of Sound World Tour din 18 februarie pot fi folosite de către posesorii acestora pentru a participa la evenimentul din 12 mai 2012.

Biletele achiziţionate înaintea evenimentului costă 35 de lei de pe www.myticket.ro. Biletele cumpărate la intrare vor costa 50 de lei.

Accesul este permis doar persoanelor care au împlinit 18 ani pană în ziua evenimentului.

Ţinând cont de numărul tichetelor vândute până în acest moment, organizatorii au anunţat că vor fi disponibile spre vânzare doar 2000 de bilete.