După ce în primăvară a mixat la prima petrecere Ministry of Sound din România, Nick Warren revine în Bucureşti pentru a încheia vara aşa cum se cuvine la Summer Set 2012. DJ-ul britanic este headliner-ul evenimentului ce va avea loc pe 15 septembrie 2012 la Arenele Romane şi în a cărui line-up se mai regăsesc şi Guy J, And.Id, Rosario Internullo, DJ Kool, Alex & Mircea Băbescu, Alin Stoica, Hadro şi Rec van Deck.

Află mai multe despre Summer Set 2012!

O vară în care muzica electronică a făcut legea la petrecerile din toată ţara, cu artişti ca: Roger Sanchez, Armin van Buuren, Ryan Marciano, Sven Väth, John Digweed sau Richie Hawtin la platane, nu se poate încheia decât cu o ultimă mare petrecere în aer liber. Iar din line-up-ul unui astfel de eveniment nu poate lipsi o legendă a muzicii electronice britanice: Nick Warren.

La 24 de ani de la primele sale show-uri din Bristol, Nick Warren este un nume de referinţă în muzica electronică mondială. Nick este cunoscut pentru cele opt înregistrări pentru seria Global Underground, proiectul Way Out West, dar şi pentru stilul său unic extrem de elaborat.

Nick a devenit un obişnuit al petrecerilor din ţara noastră, în anii trecuţi artistul a mixat la Peninsula (Târgu Mureş), Timişoara, Galaţi, Iaşi şi bineînţeles în cluburile de profil din Capitală.

Summer Set 2012 este organizat de www.nights.ro şi se doreşte a fi o ultimă „ieşire în aer liber” a iubitorilor de muzică electronică. Aceasta este cea de-a cincea ediţie a evenimentului şi îi va avea pe scenă pe lângă Nick Warren pe Guy J, And.Id, Rosario Internullo, DJ Kool, Alex & Mircea Băbescu, Alin Stoica, Hadro şi Rec van Deck.

Biletele pentru Summer Set 2012 vor costa 20 de lei (în avans – detalii în curând), 30 de lei (înainte de orele 23:00), 40 de lei (după orele 23:00). Posesorii cardurilor Platinum Nights.ro au acces gratuit +1 la eveniment, indiferent de ora la care ajung la locaţie, iar posesorii de carduri Premium Nights.ro au acces gratuit până la ora 00:00. Tot aceştia au prioritate la rezervări mese – telefon 0745.023.177.