Acest eveniment a avut loc in data de 15 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 15 septembrie 2012, de la ora 21:00, la Arenele Romane din Bucureşti are loc o cea de-a cincea ediţie a Summer Set. În line-up-ul evenimentului organizat de www.nights.ro se regăsesc: Nick Warren, Guy J, AND.ID, Rosario Internullo, Kool, Alin Stoica şi mulţi alţii.

De-a lungul timpului, pe scenele evenimentului au urcat artişti ca Alex Niggemann, Dyed Soundorom, Praslea, Livio & Roby, Kozo, Cezar şi Optick care au încheiat vara aşa cum se cuvine alături de mii de fani.

Line-up Summer Set 2012

Nick Warren
Guy J
AND.ID
Kool
Rosario Internullo
Alex & Mircea Băbescu
Alin Stoica
Hadro b2b Rec van Deck


Nick Warren este considerat „naşul muzicii house”. Artistul britanic are o experienţă de 24 de ani fiind considerat unul dintre reprezentanţii de seamă ai muzicii electronice britanice. Nick Warren a fost prezent la Bucureşti în mai 2012 în cadrul primei petreceri Ministry of Sound, dar şi în vara lui 2011 la Peninsula.

Guy J este deja un obişnuit al petrecerilor de până în zori din ţara noastră. Artistul israelian îşi va promova în cadrul evenimentului de la Bucureşti cel mai recent album „Lost & Found„.

AND.ID este un artist special care şi-a făcut un renume prin intermediul show-urilor live extrem de bine realizate şi pline de surprize. Artistul grec a fost prezent la începutul verii pe litoralul românesc şi astfel şi-a făcut o bază de fani printre iubitorii electro din ţara noastră.

Biletele pentru Summer Set 2012 vor costa 20 de lei (în avans – detalii în curând), 30 de lei (înainte de orele 23:00), 40 de lei (după orele 23:00). Posesorii cardurilor Platinum Nights.ro au acces gratuit +1 la eveniment, indiferent de ora la care ajung la locaţie, iar posesorii de carduri Premium Nights.ro au acces gratuit până la ora 00:00. Tot aceştia au prioritate la rezervări mese – telefon 0745.023.177.