Tiga - Concerte Tiga - iConcert.ro

Home » Tiga

Tiga

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Tiga

Tiga în Club Midi din Cluj-Napoca

Vineri, 18 octombrie 2013, începând cu ora 23:00, Tiga este invitatul special al petrecerii aniversare Eventopia ce are loc în Club Midi din Cluj-Napoca. Line up-ul este completat de Thomas von Party şi Rqz.  
18 Oct 2013     ,

The Killers vor concerta în ultima zi de Sziget Festival 2012

Cea mai recentă serie de confirmări pentru ediţia din acest an a Sziget Festival îi anunţă ca şi headlineri pe rockerii de la The Killers. Americanii vor urca pe scena din Budapesta, Ungaria, pe 12 august 2012, în ultima zi de festival.   
   

Concertele lunii august 2011


Ca şi anul trecut, luna august este extrem de bogată în festivaluri. The Mission Dance Weekend 2011 şi Sunwaves 10 aduc la Năvodari importante nume ale scenei house mondiale. În timp ce la Sibiu rockerii se vor simţi ca acasă la ARTmania Festival 2011. Tuborg Green Fest Peninsula revine la Târgu... 

Festivalul Peninsula se alătură circuitului Tuborg Green Fest în 2011

Festivalul Peninsula, cel mai mare festival din România, se transformă în 2011 în Tuborg Green Fest Peninsula. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice festivaluri internaţionale de muzică, aducând în ultimii ani cele mai în vogă trupe în faţa publicului din numeroase... 
   

Kasabian şi Within Temptation la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

După săptâmâni întregi de agitaţie şi speculaţii legate de ediţia din acest an a festivalului Peninsula, astăzi organizatorii au anunţat pe Facebook parteneriatul cu Tuborg. Pentru această ediţie festivalul va purta denumirea de Tuborg GreenFest Peninsula 2011. În plus, fanilor muzicii... 
   

Nick Warren şi Tiga confirmaţi la Peninsula 2011

Aşteptarea fanilor festivalului Peninsula pare să se apropie de sfârşit, pe pagina de Facebook a evenimentului fiind anunţate primele nume pentru ediţia 2011 a festivalului. Primii artişti a căror evoluţie pe scena de la Târgu Mureş a fost confirmată sunt Nick Warren şi Tiga.  
   

EXIT Festival – concerte şi multă distracţie pentru vara 2011

Cei care doresc câteva zile pline de concerte live şi multă distracţie, aproape de România, pot alege în acest an, EXIT Festival. Acesta este cel mai mare festival de muzică din sud-estul Europei şi se desfăşoară anual în Novi Sad, Serbia, prima ediţie având loc în 2001.  
   

POZE: Simian Mobile Disco şi Moderat la Arenele Romane

Vineri, 2 Iulie 2010, s-a desfăşurat un nou eveniment din seria petrecerilor prin care The Mission sărbătoresc 10 ani de existenţă.  
    ,

Programul oficial al The Mission 10 years anniversary

Vineri, 2 Iulie 2010, The Mission organizează un nou eveniment din seria petrecerilor prin care îşi sărbătoresc 10 ani de existenţă. În cadrul evenimentului de la Arenele Romane vor mixa englezii de la Simian Mobile Disco, dar şi Tiga, Dubfire, Moderat şi The Model.  

CONCURS: Câştigă o invitaţie simplă la Simian Mobile Disco!

The Mission aniversează anul acesta 10 ani de concerte şi evenimente organizate pentru iubitorii de muzică electronică. Pe 2 Iulie 2010 la Arenele Romane din Bucureşti echipa The Mission a pregătit o mulţime de surprize fanilor acestui gen muzical.  
12


Social Media

iConcert.ro