- Concerte - iConcert.ro

Home » Simian Mobile Disco

Simian Mobile Disco

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Simian Mobile Disco

TimeShift Bucharest Dance Music Festival 2017

În perioada 20-23 iulie 2017, la Romexpo din Bucureşti are loc TimeShift Bucharest Dance Music Festival. David Guetta, DJ SNAKE, Above & Beyond, Bloc Party, Orbital, White Lies, Faithless (DJ SET), Markus Schulz, Mistery Jets, Rudimental (DJ SET), Chris Liebing, Loco Dice, Robin Schulz și mulţi... 
20 Jul - 23 Jul 2017     ,

Simian Mobile Disco la Palatul Ghika din Bucureşti

Vineri, 31 ianuarie 2014, de la ora 22:00, britanicii de la Simian Mobile Disco revin la Bucureşti, de data aceasta pentru un show ce va avea loc la Palatul Ghika. Line-up-ul evenimentului va fi completat de OK Corral şi The Model.  
31 Jan 2014     ,

Concertele lunii ianuarie 2014

În materie de evenimente muzicale, 2014 debutează în forţă. Dacă în primele zile ale lui ianuarie sălile de spectacole şi cluburile vor fi mai liniştite, uşor, uşor situaţia se va remedia şi muzica va îşi va recăpata locul de cinste.  

VIDEO: Simian Mobile Disco la Arenele Romane

Vineri, 2 Iulie 2010, Simian Mobile Disco au continuat seria petrecerilor prin care The Mission sărbătoresc 10 ani de existenţă printr-un eveniment la Arenele Romane din Bucureşti.  
    ,

POZE: Simian Mobile Disco şi Moderat la Arenele Romane

Vineri, 2 Iulie 2010, s-a desfăşurat un nou eveniment din seria petrecerilor prin care The Mission sărbătoresc 10 ani de existenţă.  
    ,

Concertele lunii iulie 2010


Chiar dacă luna Iunie poate fi considerată de departe cea mai bogată lună în evenimente muzicale din acest an, nici în iulie nu va fi linişte pe scenele româneşti. Eros Ramazzotti, The Cranberries, Mika sau Gary Moore sunt doar câţiva dintre artiştii mari ce vor cânta în România în această... 

Concerte şi petreceri 1-7 Iulie 2010


După o săptămână în care concertele rock au pus stăpânire pe Bucureşti, iată că lucrurile s-au mai liniştit. Artiştii şi trupele româneşti pun stapânire pe microfoanele cluburilor şi nu numai de la noi. Mai jos aveţi recomandările noastre pentru perioada 1-7 Iulie 2010.  

Programul oficial al The Mission 10 years anniversary

Vineri, 2 Iulie 2010, The Mission organizează un nou eveniment din seria petrecerilor prin care îşi sărbătoresc 10 ani de existenţă. În cadrul evenimentului de la Arenele Romane vor mixa englezii de la Simian Mobile Disco, dar şi Tiga, Dubfire, Moderat şi The Model.  

CONCURS: Câştigă o invitaţie simplă la Simian Mobile Disco!

The Mission aniversează anul acesta 10 ani de concerte şi evenimente organizate pentru iubitorii de muzică electronică. Pe 2 Iulie 2010 la Arenele Romane din Bucureşti echipa The Mission a pregătit o mulţime de surprize fanilor acestui gen muzical.  

Bilete prin SMS la concertele The Mission

The Mission a introdus un nou serviciu de achiziţionare bilete în avans pentru Simian Mobile Disco. Valabil în reţelele Orange si Cosmote, SMS 4 Ticket îţi oferă ocazia de a-ţi cumpăra bilet la The Mission prin trimiterea unui sms la 7580 pentru care vei fi taxat cu contravaloarea biletului....